Tuva Elenas Verden

Paypal

Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...

Tuva Elenas Verden

Tuva Elenas Verden er en blogg om alt og ingenting. Jeg er en veldig samfuns engaskjert person som har sterke meninger og hater urett.Jeg har i flere år brukt mine evner som klarsynt og livserfaringer på å lese andre med og se veien fremover, tilbake i tid og løsninger her og nå. Vil gjøre alt for at ikke spørsmålene skal føles ubesvart. Jeg bruker egen intuisjon, pendel, kort samt nummerlogi. Men lar deg som ringer meg, avgjøre om jeg skal bruke hjelpemidler som kort, pendel osv. "Verden er min inspirasjon." - Tuva Elena
Hva er sjelen?
Hva er sjelen
Av Tuva Elena
Vi snakker så ofte om sjelen, hva er sjelen?

Og for meg er tanken at det er mer med oss mennesker enn det vi bare ser i speilet og kan ta og føle på.

Sjelen bor i kroppen
Har Du Tenkt
Har du tenkt på hvordan du reagerer når du møter en person du ikke kjenner og ikke vet noe som helst om? Kommer person, velkledd og velstelt så tar vi ofte den personen for å være ærlig, snill, gjør vi ikke?

Enda
Rensing av Krystaller
RENSING AV KRYSTALLER
Av Tuva Elena klarsynt veileder og Coach
Det er viktig og rense steiner og krystaller og da spesielt med tanke på om de brukes til healing. Det på grunn av energier som er
Flere Med Meg
Flere med meg
Av Tuva Elena

Jeg blir opprørte og tror det er flere med meg.

Alle frie rettshjelpstilbud får redusert støtte i neste års statsbudsjett.

Det blir også varslet om at Gatejuristens
Blant kjendiser
Blant kjendiser
Av Tuva Elena
Så er dagen over og er kvelden kommet og jeg ser tilbake på dagen i dag og er fornøyd. Atter en dag med smil og overraskelser. Så nå er det og la kvelden komme og her sitter
Kanalisering
Kanalisering
Av Tuva Elena
I dag har jeg har en et par samtaler som har vært kanalisering, og det er fantastisk men samtidig så går jo også tankene til de man selv har hatt nær og kjær, som har gått til
Vi søker

Vi søker alle til noe i livet, og vi går all oss bort noen ganger, og tror vi ikke skal nå våre drømmer og ønsker. Man kan føle livet slår en ned, og man skjønner ikke hvorfor alt skal være så vanskelig og
OSLO
OSLO
Er du en av de som haster forbi, når du møter denne mannen? Eller stopper du opp og kjøper magasinet =OSLO? Jeg er vel kanskje en av de som har endt opp med 3 fra samme måned noen ganger.
Tenker du over at
Lykken
Lykken.
Lykken det evinnelige maset, hva er lykken er det, det vi blir påført av reklame av filmer etc.

Etter hvert som man eldes, så ser man helt klart ting annerledes og setter ting i et annet perspektiv
Stresset i dagen
Stresset i dagen.
Skal bare, må bare osv. er vel tanker vi alle kjenner igjen? Og om man kjenner godt etter, så legger man allerede planer for morgendagen også.

Har vi glemt og leve i nuet? Ja, sier