september 8, 2018

Tuva Elenas Verden

Visa Betaling Visa Betaling

Tuva Elenas Verden er en blogg om alt og ingenting. Jeg er en veldig samfuns engaskjert person som har sterke meninger og hater urett.

Jeg har i flere år brukt mine evner som klarsynt og livserfaringer på å lese andre med og se veien fremover, tilbake i tid og løsninger her og nå. Vil gjøre alt for at ikke spørsmålene skal føles ubesvart. Jeg bruker egen intuisjon, pendel, kort samt nummerlogi.   Samt jeg jobber med krystaller, hjelpere/skytsengler, Chakra balansering og tidligere liv. Svarer også på mail og bestilling av Skype samtaler er også mulig. Men lar deg som ringer meg, avgjøre om jeg skal bruke hjelpemidler som kort, pendel osv.

Om det gjelder spørsmål om kjærlighet, karriere, selvutvikling, jobb eller familie så skal vi finne svar, og hva fremtiden bringer videre. Jeg er utdannet advokatsekretær så jeg har også en del samtaler med tanke på saker som BV ” barnevern” bedrifter, skilsmisser og NAV, osv. Intet spørsmål skal føles ubesvart. Utarbeider også par analyse som bestilles her – leveres på mail med 3 dagers leveringsfrist. Det er også mulig med Reading ansikt til ansikt innen Oslo område.

“Verden er min inspirasjon.”

– Tuva Elena’