Visa Betaling Visa Betaling

Sjamanisk Husrens og Ånde Rensing

Føler du at det er noe i huset ditt, ånder eller negative energier eller er det satt en forbandelse på deg. Har du akkurat flyttet og føler at alt ikke kjennes helt bra ut. Få en av våre healere til og hjelpe deg og få rensa ut alt som ikke skal være der. Ånder og negative energier kan også påvirke en persons helse, økonomi eller kjærligheten.
Hvordan gå frem ved en bestilling.

Trykk her for å bestille.

1. Send epost til [email protected] med ditt fulle navn og fødsels dato, nærmeste tettsted og telfon nummer, og hvem veileder du vil skal hjelpe deg samt hvilken tid du vil bli ringt opp.
2. Veilederen som du har bestilt vil ringe deg opp for å få oversikten over hvor problemet ligger.
3. Veilederen vil da avslutte samtalen og arbeidet med dette vil skje i løpet av kvelden.
4. Veiledere vil enten avtale ny tid for å ringe deg opp eller hvis man vil ha en forklaring på mail, så er dette også mulig.

Trykk her for bestilling

Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Sabrina Mystic | Synsk tarotist - Numerolog - Sjamanisk healer

♐ Sabrina Mystic

Visa Betaling

Ring 21569819

Synsk tarotist - Numerolog - Sjamanisk healer

17 tilbakemeldinger

Som en sjamanisk healer føler jeg i kroppen min og ser klare bilder av hvor dine smerter, traumer eller blokkeringer ligger. Jeg koble meg til energifeltet og vibrasjonen din (sjelen din) for å finne ut årsaken til problemet og hvordan man løser det. Er det din smerte? Føler du at du har en forbandelse på deg? Er det følelsesmessige traumer? blokeringer i shakrane dine? All fysisk, emosjonell og åndelig smerte kommer opprinnelig fra følelsene dine. På slutten av healingen vil jeg avslutte med å sette opp beskyttelse rundt deg slik at ingen negative energier kan provosere verre eller flere symptomer. Jeg kan healer både mennesker og dyr. Hvis du føler at jeg er healeren for deg, ta kontakte, kjærlighet og lys Sabrina.


Visa Betaling

Ring 21569819

Jeanne

♊ Jeanne

Visa Betaling

Ring 21569819

Klarsynt - Numerolog - Matrix Healer

12 tilbakemeldinger

Hvis du velger meg til å hjelpe deg så har jeg veldig lang erfaring innen healing og har hjulpet mange mennesker og dyr i min tid. Jeg kjenner inn på min kropp hva som er galt og hvor problemet ligger (klarfølt) og ut ifra det jeg tar inn, da vet jeg om det er spirituell healing du trenger eller om det er tideligere livs traumar eller traumer fra barndommen, som trenger å heales. Det er så mye som påvirker oss som gjør at vi føler oss redde, nede, trøtte, fysiske smerter som da forhindrer oss i å leve livet slik det var meningen at vi skulle. "Se på livet som om vi bor i en fornøyelses park det er meningen at vi skal prøve alle karuselene" Ikke la bare livet gå forbi. Hvis du føler at jeg er healeren for deg? Ta kontakt, hjerte klem Healer jeanne.


Visa Betaling

Ring 21569819