november 19, 2018

Planter Til Livet

Planter til livet

Planter Til Livet Skrevet av Agustina.

Hei, Jeg heter Agustina, jeg er utdannet kunstner og er medfødt klarsynt.

Mine evner er genetiske, da jeg kommer fra en familie som har hatt disse evnene i genrasjoner.

Hele livet har jeg hjulpet andre og jeg vet også at dette har jeg gjort i mange liv.  

En av evnene er en dypt forståelse av naturen, planter , dyr og kosmos med alle planetene. Mange i familien min er kunstnere, astrologer, musikerne og forfattere, nå og  i flere generasjoner på vårt genealogisk treet. Mine italienske bestemødre bodde på landet og visste mye om planters makt i manns liv, som mat, medisin og til magi (det betyr  å bevege energien mot et ønsket mål). En av disse hadde sin egen hemmelig hagen, som var forbudt for andre folk, fordi hun var den eneste som visste nok til å bruke det riktig, og fordi plantene er hellige.

Jeg elsker hagen min, og hvor som helst jeg går, hvis det er jord eller et vindu, og litt tid, så lager jeg en hage.

Her vil jeg dele min kunnskap om planter, så du kan få mer hjelp fra naturen!

Også kan du se på det at jeg produserer som kunst. God visning!

Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...
5% Rabatt
Ingen Gevinst
Neste gang
Nesten!
10% Rabatt
Gratis Gave
Ingen Gevinst
Bedre lykke neste gangg
Nesten!
15% Rabatt
Ingen Gevinst
Uheldig
Få sjansen til og vinne en premie!
Skriv inn din epost adresse og snur hjulet. Dette er din sjanse til og kunne vinne fantastiske premier! Rabatt koden kan brukes i butikken vår.
våre regler:
  • Et spill per bruker
  • De som jukser blir diskvalifisert.