april 19, 2020

Jeanne’s Gratis Healing

Visa Betaling

Hei og velkommen til Jeannes healing.

Hver søndag så trekker jeg et kort som fortelle om blokkader vi har i chakraene våre .Kortet forteller en historie og det ligger en liten meditasjon med som dere kan jobbe med hver dag den uken.

Så på onsdager kl. 22 så jobber jeg spesielt med dette chakra og problemene rundt dette.

Det ligger så mye som forstyrrer chakraene vår som igjen kanskje gjør at vi ikke klarer å si ifra, eller ikke klarer å ha et ordentelig forhold.

Ved å gå lagvis gjennom og gjøre healing så kan dette åpne opp slik at man forstår mere og kan åpne deg opp til et mere rikere liv.

Så hvorfor ikke melde deg inn på møteplassen og bli med.

Gleder med til å se deg klem jeanne

finn oss på Facebook

Jeg har veldig lang erfaring innen healing og har hjulpet mange mennesker og dyr i min tid. Jeg kjenner inn på min kropp hva som er galt og hvor problemet ligger (klarfølt) og ut ifra det jeg tar inn, da vet jeg om det er spirituell healing du trenger eller om det er tideligere livs traumar eller traumer fra barndommen, som trenger å heales. Det er så mye som påvirker oss som gjør at vi føler oss redde, nede, trøtte, fysiske smerter som da forhindrer oss i å leve livet slik det var meningen at vi skulle. "Se på livet som om vi bor i en fornøyelses park det er meningen at vi skal prøve alle karuselene" Ikke la bare livet gå forbi. Hvis du føler at jeg er healeren for deg? Ta kontakt, hjerte klem Healer jeanne.

Trykk her og ring Jeanne nå 21569819

Visa Betaling