Visa Betaling Visa Betaling

Trenger du hjelp til og Finne Tapte Eiendeler eller Dyr.

Er du lei av og aldri finne det du leter etter. Har du mistet din mobil telefon, eller husker du ikke hvor du la bil nøklene dine? Har du mistet noe verdifullt og trenger hjelp med og finne det igjen kanskje kredit korte eller lomeboka. Eller kanskje pus har blitt savnet? En av våre klarsynte veiledere kan hjelpe deg til å finne dem igjen. Ta kontakt med en av våre klarsynte veiledere som er flink til og finne tapte eiendeler eller dyr å la dem hjelpe deg i dag. Ikke kast bort mere av din verdifule tid på dette la oss hjelpe deg.

Her er veilederene du kan velge i mellom;

Tuva Elena

♎ Tuva Elena

Ring Nå 82098052

Klarsynt - Veileder - Coach

21 tilbakemeldinger

Trenger du hjelp til å finne et dyr eller ting som har blitt borte? Slik jobber jeg med og finne tapte ting eller dyr. Jeg må vite hvor du var når det ble oppdaget borte og hvor du kan erindre det du så, eller brukte tingen sist. Slik at jeg kan tune meg inn. Jeg har vært innom mange hjem og kjent på mange dyr, gjennom årene og har funnet igjen alt fra bunad søljer til en ku.


Sabrina Mystic | Klarsynt tarotist - Kjærlighets Spesialist - Numerolog

♐ Sabrina Mystic

Ring Nå 82098049

Klarsynt tarotist - Kjærlighets Spesialist - Numerolog

Til å hjelpe deg og finne det du har mistet bruker jeg mine tarot kort og min klarsynthet og da får jeg inn bilder eller farger som kan veilede deg til og finne det du har mistet. Jeg er dyktig i på å finne både ting og dyr. Har funnet mange ting gjennom årene eks. Nøkler, pass, barnebok, dyr, smykker, så har du mistet noe eller noen, bare ring meg så sammen skal vi finne det.