Agustina

Hva Jeg Tilbyr

E-post Facebook Chat Skype Bonus Krt

Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...

Agustina Profesjonell astrolog, numerolog og tarotist


Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...

Profesjonell astrolog, numerolog og tarotist.

Jeg er her til å hjelpe deg i alle slags livs situasjoner, for eksempel når man kan ikke forstår grunnen til noe, eller når det er et vanskelig valg du må ta. Jeg kan også hjelpe deg inne jobb, økonomi, kjærlighet og selvutvikling.

Som spirituelt veileder bruker jeg Tarot kort, elementer av psykologi, spesielt psykoanalyse, astrologi og numerologi. Jeg tilbyr også råd på andre språk Fransk, Engelsk, Spansk, og Italiensk om du foretrekker det. Jeg har kunnskap innen urter, vegans mat og hus rens teknikker.

Gleder meg til og kunne hjelpe akkurat deg

Stor hilsen

Agustina xx

les hva mine kunder sier om meg


Astrologi
Alt i opprinnelsen lever og har en ånd, fra steinene til dyrene og til stjernene… Alt lever og beveger,. Alt er intelligent. Alt er kjærlighet og tanker. Dette er guds naturen og vi er en del av den. Vi er en med alt som er skapt.
Her på jorden opplever vi en separasjon fra gud, fra andre mennesker og fra ting. Dette er bare en illusjon på livets teater, hvor vi lærer mye i hver inkarnasjon. Realiteten er quantisk og hvert liv vi har skjer samtidig med de andre.

Men, i hvert liv som man er fokusert på, må man kjenner seg selv, kosmos og gud. Kosmoshistorien er skrevet på alt som eksisterer, for eksempel vårt DNA, nummer i universet, og stjernene i verdensrommet. Stjernene som vi ser på himmelen har også en ånd. Dette er en svært utviklet bevissthet, mye mer enn vår egen, og hver himmellegeme derfor påvirker oss med sitt egen energi. Det skjer det sammen med steiner, planter og dyr. De alle får vibrasjoner som er tilkoblet til planetene i vår solsystemet. Hvert himmellegemes energi reflekterer en kvalitet av gud.

Astrologien er den disiplin som studerer stjerneinnflytelse, slik at man kan få god kunnskap om seg selv, andre mennesker og om tiden man lever i. Stjerner er ikke den eneste innflytelse man har, men det er ganske nyttig å vurdere. Fra stjernetegn i hver manns fødselsdato til ukedager og tidsalder jorden er i, kan man forstår det som skjer og forbedre sitt eget liv her og nå. Og derfor kan man utvikle ånden sinSigne

Dato: 20/09/18

Jeg måtte bare takke Agustina for en fantastisk spådom jeg fik. Hun tok ikke feil på en eneste ting. Jeg spurte så klart om kjærligheten har hat problemer med og finne den rette i mange år nå. Og hun ga meg håp, en ny vei og se etter hva jeg virkelig vil ha og hvordan jeg skal manifestere det. Gleder meg til vinter og begynnelsen av neste år tar alt det du har sakt med meg og dine råd skal jeg følg godt. Tusen takk igjen Klem Signe

5% Rabatt
Ingen Gevinst
Neste gang
Nesten!
10% Rabatt
Gratis Gave
Ingen Gevinst
Bedre lykke neste gangg
Nesten!
15% Rabatt
Ingen Gevinst
Uheldig
Få sjansen til og vinne en premie!
Skriv inn din epost adresse og snur hjulet. Dette er din sjanse til og kunne vinne fantastiske premier! Rabatt koden kan brukes i butikken vår.
våre regler:
  • Et spill per bruker
  • De som jukser blir diskvalifisert.