Dagens tarot kort lørdag 26 mars 2022

Stjernen og ti av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om at den lille djevelen på skulderen din som forteller deg at alt er galt og negativt. Det er på tide at du slutter å føle at du bærer hele verden på dine skuldre. Se hele bildet, legg merke til endringene som har skjedd, og positiviteten i dem. Det er veldig viktig for deg å prøve å holde deg balansert, ikke la følelsene dine styre deg, selv om det føles vanskelig nå, det blir ikke det i morgen. Vi går alle gjennom dette, så hva vi skal lære her er å fokusere på prestasjonene , ikke feilene dine. Se hva du har laget, ikke hva du har mistet. Du er sterkere enn dette, og du vil komme deg gjennom dette, det bare ta ett skritt av gangen. Ikke alt kan være så vanskelig som det ser ut til, det alltid er en løsning du trenger bare å være litt positiv.

Star and ten of wands

Today's cards are all about that little devil on your shoulder telling you everything is wrong and negative. Its time for you to stop feeling like you are carrying the world on your shoulders. See the full picture, notice the changes that have happened, and the positivity within them. It's very important for you to try and stay balanced, don't let your emotions control you, even though it feels hard now it won't as much tomorrow. We all go through this, so the lesson here is to focus on your achievements, not the failures. See what you have created, not what you have lost. You are stronger than this, and you will get through it just take one step at a time. Not everything may be as hard as it seems there is always a solution you just need to stay positive.

Legg igjen en kommentar