Dagens tarot kort søndag 13 mars 2022

Yppersteprestinnen og ti av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å lytte til din indre stemme, husk at den vil lede deg på riktig vei. Noen ganger i livet dukker det opp mennesker eller situasjoner fra tideligere , slik at du kan se og forstå hvor flott du har det nå sammenlignet med den gang. Enten dette er gamle ekser, familie, venner, arbeidssituasjoner, eller til og med bare en påminnelse om en gammel versjon av deg selv. Livet ditt er på en eller annen måte bedre nå enn det var, selv om det ikke føles slik akkurat nå. Husk at det er ok å mimmre om gamle dager, men husk å se på alt du har oppnådd også. Menneskene du har med deg nå, er de du bør ha I fremtiden. Det kan også komme nye inn, og de vil også være der for å bli. Kos deg i dag som med en påminnelse om de gode gamle dagene og de bedre dagene.

High priestess and ten of cups

Today is all about listening to your inner voice, remember it will guide you onto the right path. Sometimes in life, past people or situations show up so that you can see and understand how great you have it now compared to back then. Whether this is old exes, family, friends, work situations, or even just a reminder of an old version of yourself. Your life in one way or another is better now than it was, even if it doesn't feel like that right now. Remember its ok to reminisce on the old days but remember to look at all you have accomplished as well. The people you have with you now are the ones you should have for the future. There can also be new ones entering, and they will also be there to stay. Enjoy today as a reminder of the good old days and the better todays.

 

Legg igjen en kommentar