Dagens tarot kort onsdag 9 mars 2022

Solen og tre av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at lykke, glede og harmoni er til stede i dag. Alt i alt kan du føle deg veldig positiv. På grunn av noen av endringene du kan ha gjort i livet ditt i det siste, ser ting endelig til å lyse opp, i alle aspekter av livet ditt. Dette representerer universet som kommer inn og er enig med din vei og hjelper deg frem til noe større. Du har laget en god plan, og du må holde deg til den, stole på instinktet ditt og la det guide deg. Hvis du av en eller annen grunn ikke har laget en plan, er det nå på tide å gjøre det. Du har tatt deg tid til å planlegge fremtiden nøye, du er nå klar til å ta de neste trinnene. På tide å gjøre planene, målene, håpene og drømmene dine til handling. Kos deg i dag da dette er en triumf, og det bør også sees på som en. Omgi deg med menneskene som du kjenner som bryr deg og støtter deg, for det er de som til slutt kan hjelpe drømmene dine til å vokse. Det er det som til slutt kan skape det livet du vet du fortjener og ønsker.

 

The sun and three of wands

Today's cards suggest that good fortune, happiness, joy and harmony are present today. All in all, you may be feeling very positive. Due to some of the changes that you may have made in your life lately, things are finally looking up, in all aspects of your life. This represents the universe coming together and agreeing with your path and aiding you forward into something greater. You have made a good plan, and you need to stick to it, trust in your gut instinct and let it guide you. If for some reason you haven't made a plan, now is the time to do so. You have taken the time to plan your future carefully, you are now ready, to take the next steps. Time to turn your plans, goals, hopes, and dreams into action. Enjoy today as this is a triumph, and it should also be seen as one. Surround yourself with the people that you know care and support you, as they are the ones that ultimately can help your dreams grow. This is then what can eventually create the life you know you deserve and want.

Legg igjen en kommentar