De mørke kreftene vil sikte mer og mer mot

De mørke kreftene vil sikte mer og mer mot - Skrevet av Jeanne oversatt fra Astrolada

De mørke kreftene vil sikte mer og mer mot de slaviske landene i de kommende tiårene, siden den 6. postatlantiske kulturen er planlagt å starte derfra, i henhold til den guddommelige planen.

Hver astrologisk tidsalder har et opprinnelsesland og en vugge: som Krepsens tidsalder 8000-6000 f.Kr. det var India. Tvillingenes tidsalder 6000-4000 var det Persia. Tyrens tidsalder 4000-2000 det var Egypt, Værens tidsalder 2000-0 det var Hellas og Roma, Fiskenes tidsalder nå, det er den angelsaksiske kulturen.

Vannmannens tidsalder som vil utfolde seg i de kommende 2000 årene, vil være de slaviske nasjonene som vil føde Vannmannens kultur med brorskap og likhet.

Selvfølgelig vil de anti-evolusjonære mørke kreftene som jobber gjennom andre mennesker aktivt jobbe mot de slaviske brodernasjoner. De gjør alt kan for å vende dem mot hverandre, noe som direkte motsetter seg den guddommelige planen.

Men man kan selvfølgelig ikke padle mot tidens guddommelige strømninger for lenge.

Men de vil kaste alt de har på disse territoriene, for å skille slaverne (tenk alle land i Øst-Europa pluss Russland) og bremse den ubønnhørlige fødselen til den 6. postatlantiske kulturen av kjærlighet og brorskap.
Den 6. post-atlantiske kulturen er ekstremt viktig fordi fra den vil den sjette rotrasen til menneskeheten utvikles: rasen til lysfolket (menneskene som vil være som helgener, som sender ut lys). Men den 6. rotrasen har noen tusen år (4000-5000) før den starter og blir normen for de fleste inkarnerende sjeler (fra Skyttens tidsalder vil flertallet av mennesker som inkarnerer være lysvesener, totalt rensede astrallegemer, som sender ut lys som helgener).

Frøet og prinsippene for denne strålende fremtiden vil bli gitt av den slaviske kulturen. Åndelige disipliner og vitenskapen vil fusjonere i fremtiden, målet for vannmannens tidsalder.

De nye moralene og prinsippene slår sakte røtter i de slaviske landene, som i løpet av de neste 2000-2500 årene vil fordype hele jorden og bidra til å utfolde den åndelige kjærlighetskroppen i mennesker (buddhi). Det er avgjørende at den slaviske kulturen forblir suverene i sine tradisjoner og moralske prinsipper, og ikke gir etter for vestlig eller østlig kulturelt/politisk press, fordi det vil svekke deres hensikt.
Det er bare naturlig at de mørke brorskapene (mennesker som tjener og er i psykisk kontakt med de retrogressive kreftene i universet) vil fokusere mer og mer sin energi på disse territoriene i de siste dagene av Fiskenes tidsalder.

Gud lar både de lyse og mørke kreftene sameksistere, fordi bare gjennom kontraster det virkelig er vekst. Så de mørke kreftene gjør hva deres guddommelige rolle er... den viktige oppgaven til mennesker som er fanget i dette skuespillet, er å lære å skille mellom de to kreftene og velge klokt: er dette er sann visdom.
Noen mennesker vil skille hva som skjer gjennom kraften i deres hjerter, intuisjon. Andre vil lære å skille og velge gjennom suveren intellekt, og så videre. Det er mange veier til guddommelig bevissthet og Gud: kjærlighetens vei, visdommens vei, sannhetens vei osv...

Så la oss be for våre slaviske brødre og søstre, send dem kjærlighet og gi de kraft slik at de kan gjenkjenne hvem den virkelige fienden er og at det ikke er hverandre. Alle slaviske mennesker må knyttes sammen, ikke på grunn av blod, men på grunn av moral og prinsipper som de har til felles og som vil nære jorden for den strålende 6. rotkulturen ... fordi det er slavenes tur til å hjelpe verden og være til tjeneste for menneskeheten….

Legg igjen en kommentar