Dagens tarot kort lørdag 26 februar 2022

Verden og åtte av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag gir universet deg en pris på en måte som viser deg at ditt engasjement og harde arbeid til slutt lønner seg. Dette er kanskje ikke noe stort, men bare en liten påminnelse om at du endelig gjør det du sier du burde ha gjort hele tiden. Dette betyr imidlertid ikke at du kan ta en pause eller stoppe opp. Dette skal være drivstoffet du bruker for å holde brannen brennende. Vær stolt av det du klarte å gjøre, eller at du endelig bestemte deg for en vei og gjorde noe for å starte den. Handlingen du allerede har tatt og vil fortsette å ta, er det som virkelig vil avgjøre din suksess. Så ja vær stolt, men ikke bli for komfortabel slik at du stopper opp og tror du er ferdig. Ingenting er ferdig, hver dag er en ny mulighet så lenge du tar tak i den. Som vi sier at verden er din østers. Ekte lykke kommer ikke fra det vi allerede har skapt, men det vi er i stand til forsatt å skape.

The world and eight of Pentacles

Today the universe is giving you a price in a way to show you that your dedication and hard work does pay off eventually. This might not be anything huge, but just a little reminder that you are finally doing what it is you say you should have been doing all along. This does not however mean you can take a break or stop. This should be the fuel you use to keep the fire burning. Be proud of what you managed to do or that you finally decided on a path and did something to start it. The action you have taken already and will keep taking is what will really determine your success. So yes be proud but don't get too comfortable so that you stop and think it's finished. Nothing is finished, every day is a new opportunity as long as you grasp it. Like we say the world is your oyster. True happiness comes not from what we have already created but what we are able to create still.

Legg igjen en kommentar