Dagens tarot kort fredag 25 februar 2022

 

Magikeren og fem av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å forstå at det alltid er en vei. Uansett hvor mange hindringer du møter når du prøver å nå dine mål, vil det alltid være en vei som fungerer. Nå er det bare spørsmålet om å finne den. Du har alt verktøyet du trenger og vet at du kan oppnå alt ,du trenger bare å bruke deg selv og ikke la noe holde deg tilbake eller stå i veien for deg. På denne reisen er det en sjanse for at du blir møtt av folk som er sjalue og kanskje til og med uhøflige. Ikke fall til deres nivåe gå din vei før du kaster bort tiden din på unødvendige argumenter. Forbli tro mot deg selv og din vei til suksess.

Magician and five of swords

Today is all about understanding that there is always an away. No matter how many obstacles you face when trying to reach your goals, there will always be a path that works. Now it's just the question of finding it. You have all the tools you know you can achieve everything you just have to apply yourself to it and don't let anything hold you back or stand in your way. On this journey, there is a chance that you will be faced with people being jealous and maybe even rude. Don't fall to their level walk away before you waste your time on unnecessary arguments. Stay true to you and your road to success.

Legg igjen en kommentar