Dagens tarot kort tirsdag 22 februar 2022

Verden og ni av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort symboliserer at i dag handler det om deg, hvordan du kan oppnå drømmene dine i livet ditt. Misforstå ikke, du har jobbet hardt og gjør det bra, men dette er slik at du kan se det større bildet. Fokuser på det ultimate målet rundt din økonomiske situasjon. Enten det er en ny virksomhet, eller utvidelse av den nåværende, eller til og med en ny jobb. Ingen drømmer er aldri for liten , og universet er her for å minne deg om dette. Hvis du legger innsats og engasjement inn i suksessen din, har du en sterk mulighet for å lykkes .Hvis du ikke gjør det, så vet du aldri hva du kunne ha oppnådd. Verden er din østers, du trenger bare å tro at du kan. Ikke fokuser på det jeg ikke kan og ikke vil, i stedet fokusere på det jeg kan og vil.

The world and nine of pentacles

Today's cards symbolize that today is all about you, how you may achieve your dreams in your life. Don't get me wrong, you have worked hard and are doing great, but this is so you can see the bigger picture. Focus on the ultimate goals for your financial situation. Whether that be a new business, expanding your current one, a promotion or even a new job. No dream is ever too small, and the universe is here to remind you of this fact. If you put effort and dedication into your success you have a strong possibility of succeeding if you don't then you will never know. The world is your oyster, you just need to believe that you can. Don't focus on I can't and won't, instead focus on the I can and I will.

 

Legg igjen en kommentar