Dagens tarot kort søndag 20 februar 2022

Verden og to av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å få ting gjort. Gjøre ferdig prosjekter som du kanskje har etterlatt deg. Å gjøre ting du har ønsket å gjøre en stund, men kanskje har følt at det ikke var riktig tidspunkt. Det er en handlingsfylt dag, så sett I gang og få kroppen i bevegelse. Hvis du ikke har trent, så trene. Gå en tur, gjør yoga hva som helst for å få blodet til å strømme. I dag handler ikke om å gjøre ting raskt for å få det gjort, men riktig slik at du er ferdig med det en gang for alle. Tro at du har en plan og at planen fungerer. Hvis du føler at det ikke blir riktig og prøver å fikse det til perfeksjon, husk det er ikke satt i stein. Det er bare en retningslinje for å holde deg i bevegelse. Og la meg fortelle deg at det aldri vil være perfekt, så bare gå og gjør og prøv å ikke tenke for mye på hvordan.

The world and two of wands

Today is all about getting things done. Finishing projects that you may have left behind. Doing things that you have wanted to do for a while but might have felt it wasn't the right time. It's an action filled day, so get of your but and get moving. If you haven't exercised then do some exercise. Go for a walk, do yoga anything to get your blood flowing. Today is not about doing things quickly to get it done, but correctly so that you are finished with it once and for all. Believe that you have a plan and that the plan works. If you feel it doesn't don't get caught up in trying to fix it to perfection, isn't set in stone. It is just a guideline to keep you moving. And let me tell you it will never be perfect so just go and do and try not to think to much about how.

Legg igjen en kommentar