Dagens tarot kort fredag 18 februar 2022

Djevelen og fire av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger i livet kan det hende du må være litt grådig for din egen overlevelse. Dette ser ut til å være en av disse dagene, ikke del til andre hvis du ikke har nok til å gå rundt. Dette gjelder ikke bare penger, det kan også referere til energien din, kjærligheten din, lidenskapen din, kreativiteten din og så videre. Hvis du ender med å bli utbrent, så hvem for fordelene av det , absolutt ikke deg eller noen andre for den saks skyld. Livet handler om valgene vi tar, og det var på tide at du begynte å velge med omhu. Ta beslutninger for fremtiden din, for at du skal få et bedre liv, for at du skal være lykkeligere og føle deg mer komplett. Dette er tross alt livet ditt, og bare du kan leve det. Ved å være hyggeligere med deg, kan det også gi deg mer energi til å hjelpe andre, men først må du starte med deg selv. Ikke bruk penger når du ikke har det. Ikke slipp alle inn når du ikke en gang slipper deg selv inn. Tid til å se på menneskene rundt deg er de positive for deg, eller fører de deg ned. Hvis svaret bringer deg ned, er det på tide at du begrenser tiden din med dem, i det minste for en stund. Spiller ingen rolle om det er din partner, din familie, forretningspartner, kolleger eller venner. Hvis de bringer deg ned, burde de ikke være en del av livet ditt. Du må sette dine behov og lykke først.

 

The devil and four of pentacles

Sometimes in life, you may need to be a bit greedy for your own survival. This just happens to be one of these days, don't share if you don't have enough to go around. This isn't just in regards to money, it can also refer to your energy, your love, your passion, your creativity, and so on. If you end up burnt out, then who does that benefit, certainly not you, or anyone else for that matter. Life is about the choices we make, and its time you started choosing wisely. Make decisions for your future, for you to have a better life, for you to be happier and feel more complete. This is your life after all, and only you can live it. By being nicer to you, it can also give you more energy to help others, but first, you must start with yourself. Don't go spending when you don't have. Don't go letting everyone in when you don't even let yourself in. Time to look at the people around you are they bringing you up, or bringing you down. If the answer is bringing you down, then its time for you to limit your time with them, at least for a while. Doesn't matter if it's your partner, your family, business partner, co-workers, or friends. If they bring you down, they shouldn't be a part of your life. You need to put your needs and happiness first.

 

Legg igjen en kommentar