Dagens tarot kort mandag 31 januar 2022

De elskede og syv av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Det er dager som dette hvor du kanskje vil ta en snarvei i livet ditt. Kanskje fortelle en hvit løgn når du føler at det blir lettere enn sannheten. Vel, det vil ikke. Uansett hva du kanskje tror vil være lettere, blir det ikke. Alt handler om å fullføre det du startet og gjøre det riktig. Husk at livet ikke gir deg snarveier, du må gå langt, ellers vil det bare fortsette å komme tilbake til det samme problemet. Som en hamster i et hjul som sitter fast i et bur. Uansett hvor mye du løper, kommer du ikke noe sted. Snakk tydelig og sannferdig til menneskene rundt deg og deg selv, selv om sannheten kan skade. Det er på tide å sette deg først. Finn dine løsninger innenfra, stol på intuisjonen din. Ikke gi opp det kan ta lengre tid, men det vil også vare lengere. Du er din verste fiende på slutten av dagen, så hvorfor ikke starte i dag med å være din beste venn.

The lovers and seven of swords

Its days like this where you might want to take a shortcut in your life. Maybe tell a white lie as you feel it will be easier than the truth. Well it won't. No matter what you might think will be easier it won't be. Its all about finishing what you started and doing it correctly. Remember life doesn't give you short cuts, you have to go the long way or it will just keep coming back to the same problem. Like a hamster in a wheel stuck in a cage. No matter how much you run you ain't getting anywhere. Speak clearly and truthfully to the people around you and also yourself, even if the truth might hurt. It's time to put you first. Find your solutions from within, trust in your intuition. Don't give up it might take longer but it will also then stay longer. You are your worse enemy at the end of the day so why not start today by being your best friend.

Legg igjen en kommentar