Dagens tarot kort lørdag 29 januar 2022

Styrken og fire av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler alt om arbeid og fysisk handling. Du har mere energi i deg i dag, så ikke kast bort denne energien. Enten det er å rengjøre huset, handle inn mat eller virkelig utvide virksomheten din, du har energi til å gjøre det. Det ligger en liten følelse av takknemlighet mot deg selv og det er viktig å erkjenne dette. Det var tider og er fortsatt noen få der du har satt andre menneskers behov foran dine egne, men den energien har skiftet litt nå. Nå er du litt mer fokusert på deg selv, og med rette. Du kan til og med føle deg sterkere enn du har gjort på lenge. På dager som dette er det best å få gjort det du ikke har følt deg klar for tidligere eller til og med for noen dager siden, ettersom du er klar nå, så ber universet deg om å gå for det og ikke trekke deg tilbake. hør på din indre stemme, det prøver å fortelle deg det samme. Du feiler aldri alt du gjør er å lære.

 

The strength and four of wands

Today is all about work and physical action. You have a special drive about you today so don't waste this energy. Whether its to clean the house, do the food shopping, or really grow your business you have the energy to do it. There is a slight feeling of gratitude towards yourself and its important to recognise this. There were times and still are a few where you have put other peoples needs before your own, but that energy has shifted a little. Now you are a bit more focused on yourself, and rightfully so. You might even feel stronger than you have in a long time. On days like this, it's best to get done what you haven't felt ready for in the past or even a few days ago as you are ready now the universe is telling you to go for it and don't back down. listen to your inner voice it is trying to tell you the same. You never fail all you do is learn.

Legg igjen en kommentar