Dagens tarot kort fredag 31 desember 2021

Eremitten og syv av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort ønsker å understreke viktigheten av å leve i dag og prøve å ikke gå seg vill i å drømme om i morgen eller neste uke. Det er en liten sjanse for at du føler deg litt nede i dag, fordi du kanskje vil gi opp eller føle at ting aldri blir det samme igjen. Nyheter blinker, ingenting vil noen gang være det samme igjen, og dette er noe du trenger å godta nå, ellers det vil hindre deg i å leve livet ditt. I dag ønsker du at du skal fokusere på den virkelige situasjonen du har, og innse at det kanskje er på tide å ta et skritt tilbake og puste. Det er ikke å fortelle deg å gi opp håpet eller å slutte å drømme, bare fokuser på livet ditt nå, her, i dag. Gjør ditt beste for å leve hver dag uten angrer. Du må skille hva som er ekte og hva som ikke er, slik at du kan ta bedre valg. Så når du drømmer om fremtiden, prøv å lage en reell plan (en realistisk) om det handler om å finne den perfekte partneren eller det livet du alltid ønsket deg.

 

The Hermit and seven of cups

Today's cards want to emphasize on the importance of living today and trying not to get lost in dreaming about tomorrow or next week. There is a slight chance that you may be feeling a bit down today as maybe you want to give up or feel like things will never be the same again. News flash, nothing will ever be the same again and this is something you need to accept now, or it will keep you from living your life. Today wants you to focus on the real situation at hand and realising that maybe its time to take a step back and breath. It's not telling you to give up hope or to stop dreaming, just focus on your life now, here, today. Do your best to live each day with no regrets. You will need to separate what is real and what is not so that you can make better choices. So when you are dreaming about the future try to make a real plan (a realistic one) whether it be about finding the perfect partner or the life you always wanted.

Legg igjen en kommentar