Dagens tarot kort mandag 27 desember 2021

Elskerene og tre av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at noe eller noen hindrer deg i livet ditt,i forholdet ditt, og fremtiden din. Kanskje det er en elsker som du eller partneren din har, eller partneren eller et familiemedlem eller en venn. Uansett hva som hindrer veien din fremover, må du fjerne det eller i det minste distansere deg fra den en stund. Hvis dette ikke er mulig, er det kanskje på tide å tenke nytt. Folk vil alltid ha sine egne meninger, men husk at de ikke lever livet ditt. Det betyr at de ikke vet innerst inne hva som er best for deg, bare du gjør det. Hvis du lytter til andres meninger, vil du bare bremse ned ditt resultat. Gå etter det du føler er rett i hjertet ditt, og det vil ikke gå galt.

Lovers and three of cups

Today's cards suggest that something or someone is stoping you from your life, your relationship, your future. Maybe it's a lover from either side, or partner or a family member or friend. Whatever is hindering your path forward will need to be removed or atleast distanced from for a while. If this is not possible then maybe it's time to rethink your path. People will always have their own opinions, but remember they are not living your life. Meaning they then don't know deep down what's best for you, only you do. If you listen to everyone else's opinions you will only slow down your desired outcome. Go after what you feel to be right in your heart and you won't go wrong.

Legg igjen en kommentar