Dagens tarot kort torsdag 16 desember 2021

Hermitten og ess av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Du vil føle at du trenger å være alene litt, så ikke vær redd for å ta denne sjansen til å reflektere, da dette kan hjelpe deg med å tømme tankene om all rotet som følger med hverdagen.
Hvis ting blir for hektisk for deg, eller du opplever mye konflikt med mennesker rundt deg, er det kanskje på tide å ta et skritt tilbake. Ikke følg dramaet eller nyt dumheten deres, du vet at det ikke vil gjøre deg noe. Begynn med å ta et skritt tilbake og se på situasjonen som en helhet, og spør deg selv: Er det noe poeng i denne konfrontasjonen? Tjener jeg noe på det? Kaster jeg bort verdifull tid? Hvis du kan svare på noen av disse med et Ja, bør du fjerne deg selv helt fra den sosiale verdenen, i alle fall for i dag. Tilbring litt kvalitetstid med deg selv. Det er på tide å la batteriene lade opp. Gå en tur i naturen eller gjør noen grunnarbeid, trenger ikke å være lenge etter et par minutter for å slappe av.

The Hermit and ace of swords

You might be currently contemplating if you need to be alone for a bit. Never be afraid to take this chance to reflect, as it could help you clear your mind of all the clutter that comes with everyday life. If things are getting too hectic for you or you are experiencing a lot of conflict with people around you, then maybe its time to take a step back. Don't follow the drama or indulge in their stupidity, you know it won't do you any good. Start by taking a step back and look at the situation as a whole, then ask yourself, Is there any point in this confrontation? Do I gain anything from it? Am I wasting my valuable time? If you can answer any of these with a Yes, then you should remove yourself completely from the social world, at least for today. Spend some quality time with yourself. Its time to let your batteries recharge. Go for a walk in nature or do some grounding work, doesn't have to be to long just a couple of minutes for you to unwind.

 

Legg igjen en kommentar