Dagens tarot kort søndag 21 november 2021

 Dagens Tarot Kort Tirsdag 3 Mars 2020

Dommen og ti av beger - Skrevet Av Tarot Søstrene

Dagens kort gir deg muligheten til å bli vekket på nytt. Det er som at universet gir deg en ny sjanse i livet. Åpne øynene og se endringene som skjer rundt deg, forstå at alt er til et større formål og mer positivt. Stol på instinktene dine, lytt til den indre stemmen, den vil lede deg gjennom alle komplikasjoner og problemer du måtte ha. I dag kan det vise seg å være litt av en emosjonell dag, ikke på en dårlig måte bare følelsesmessig, så bruk det med mennesker du er glad i og bryr deg om og mennesker som vil at du skal lykkes i livet. Denne positive energien kan få dagen til å flyte lettere.

Judgment and ten of cups

Today's cards give you the opportunity to be reawakened. It's like the universe is giving you a second chance in life. Open your eyes, and see the changes happening around you, understand that this is all for a bigger purpose and a more positive one. Trust your instincts, listen to that inner voice it will guide you through any complications and troubles you may have. Today may turn out to be a bit of an emotional day, not in a bad way just emotional, so spend it with people that you love and care for, and people who want you to succeed in life. This positive energy can make the day flow easily.

Legg igjen en kommentar