Dagens tarot kort onsdag 17 november 2021

Keiserinnen og tre av mynter

Keiserinnen og tre av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å la din feminine energi bli ledet mot de rette menneskene. De rette menneskene som kan hjelpe deg med å oppnå den suksessen du ønsker. Den typen mennesker som oppfordrer deg til å være den beste utgaven av deg selv , og da kan du lykkes med dine livsmål.

Ikke de som får deg til å tvile på hvert eneste trekk eller enhver beslutning du tar. Hjertet ditt vil alltid fortelle deg sannheten du bare trenger å høre den.

På tide for deg å bli kvitt de som bringer deg ned og stjeler energien din. Du må begynne å fokusere på deg og fremtiden. Du må forstå deg selv og komme i kontakt med din sensualitet, (din feminine energi), slik at du kan tiltrekke deg livsforhold for å gi deg lykke og glede, i stedet for frustrasjon og sinne. Det er bedre å være alene en kort stund i stedet for å sitte fast i dårlig selskap. Du har ingenting å bevise for noen annen enn deg selv, så slutt å kaste bort all energien din på alle andre.

 

Empress and three of pentacles

Today is all about letting your feminine energy guided towards the right people. The right people to help you with the success you want. The type of people that encourage you to be the best you can be and to succeed in your life goals. Not the ones that make you doubt your every move or every decision you make. Your heart will always tell you the truth you just need to listen to it. Time for you to get rid of the ones that bring you down and steal your energy. You need to start focusing on you and your future. You need to understand yourself and get in touch with your sensuality, (your feminine energy) so that you can attract life circumstances to bring you happiness and joy, instead of frustration and anger. It's better to be alone for a short while instead of in bad company. You have nothing to prove to anyone except yourself, so stop wasting all your energy on everyone else.

 

Legg igjen en kommentar