Dagens tarot kort tirsdag 9 november 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Styrken og ni av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at du har skapt overflod og er uavhengighet. I det lange løp er du også i stand til å ta vare på deg selv. Du er ikke avhengig av at andre støtter deg, du er uavhengig og sterk. Vær stolt av hvor langt du har kommet og hva du allerede har skapt. Du har allerede oppnådd så mye, og selv om du kanskje ikke er i mål ennå, blir du drevet av din indre styrke, personlige kraft, sterke vilje og besluttsomhet. Dette er din mulighet til å få ny energi til neste kapittel i livet ditt.

Trekk Ditt Kort

Strength and nine of pentacles

Todays cards suggests that you have created abundance and independence and are then able to take care of yourself in the long run. You don't rely on others to support you, you are independent and strong. Be Proud of how far you have come and what you have already created. You have already achieved so much, and while you may not be at the finish line just yet, you are fuelled by your inner strength, personal power, strong will and determination. This is your opportunity to re-energise yourself for the next phase.

Legg igjen en kommentar