Dagens tarot kort fredag 5 november 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Verden og syv av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger i livet må vi gå bort fra situasjoner og mennesker. Vi kan ikke alltid fikse alt, da noen ganger ikke er det ikke ment at det skal fikset. Ta en god titt på livet ditt i dag, og se hvor det er ting, mennesker eller situasjoner du også trenger for å snu ryggen til. Kanskje, det trenger ikke å være for alltid, men for at livet ditt skal bli bedre, må det skje før enn senere. Prøv i det minste å distansere deg selv, siden du kan bli påvirket av deres negativitet eller fiasko.

Trekk Ditt Kort

The world and seven of swords

Sometimes in life, we need to walk away from situations and people. We can't always fix everything as sometimes it's not meant to be fixed. Take a good look at your life today, and see where there are things, people or situations that you need to turn your back too. Maybe, it doesn't have to be forever, but in order for your life to improve, it needs to happen sooner than later. At least try to distance yourself, as you may be being influenced by their negativity or failure.

Legg igjen en kommentar