Dagens tarot kort tirsdag 2 november 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Månen og syv av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

I dag handler det om å ikke å stoppe opp. Ikke gå av veien på grunn av din egen selvdømmelse eller fra andre mennesker. Andre menneskers mening om deg er ikke din sak. Det er en refleksjon av hvordan de faktisk har det med seg selv. Ikke la deg selv bli sugd inn i denne negative energien. Slutt å bekymre deg for andres liv og slutt å la andre kontrollere ditt. Du har ingenting å bevise for andre enn deg selv, så det er ingen grunn til å gå i forsvar hvis menneskene rundt deg ikke viser deg noen støtte. Den eneste personen, er deg.

Kjærlighet

Når det kommer til kjærlighet og relasjoner, er det på tide å slutte å tvile på deg selv ved hver sving du tar. Du må begynne å tro at du fortjener kjærlighet og at du faktisk er klar til å tiltrekke deg den rette typen. Å dømme deg selv på grunn av fortiden din vil ikke bidra til å tiltrekke seg en positiv fremtid. Kanskje det er på tide at du slutter å lytte til alle rundt deg. Hvordan de dømmer relasjonene dine eller kjærlighetslivet har ingenting med deg å gjøre. Så du har gjort noen feil valg spiller ingen rolle. Du har lært av dem, og det har gjort deg til den du er i dag. Det betyr på ingen måte at du er en fiasko når det kommer til kjærlighet. Det betyr bare at du ikke har visst hva du ville, og nå begynner du å forstå det.
Hvis du er i et forhold, må du slutte å være så hard mot deg selv, ingen er perfekte, ikke engang partneren din. Vi er alle forskjellige, og det er bra. Du må slutte å sammenligne hva du kan gjøre med hva de kan gjøre. Du har styrker de ikke har og omvendt. Du trenger ikke gjøre det til en konkurranse, da dette er usunt og kan forårsake konflikt. Spill i stedet på hverandres styrker og lær hvordan du kan forbedre hverandres svakheter. Arbeid som et team, ikke en solo-akt.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og forretning, er det på tide å fortsette. Ikke la deg selv bli demotivert av andre mennesker. Reisen deres er ikke din. Suksessen du ser at de har, betyr ikke at de er bedre enn deg. Å bruke tiden din på å konkurrere med dem kommer ikke til å forbedre din økonomiske situasjon, den du bør konkurrere mot er deg selv. Slutt å tvile på potensialet ditt, det harde arbeidet og engasjement ditt. Du kan gjøre det og bedre, men du må slutte å sammenligne deg med de rundt deg, spesielt de som har det nivået du ønsker. Du kjenner ikke historien deres eller hva de måtte gjøre for å komme dit. Se på ditt eget liv og begynn å ta grep for fremtiden du ønsker. Det er aldri for sent å lykkes, men å tvile og sammenligne fører deg ingen vei. Andre mennesker går ikke i skoene dine, så slutt å la dem fortelle deg hva du skal gjøre , slik at de kan bedømme hvordan du gjør det. Det er ditt liv, på tide å leve det.

Trekk Ditt Kort

Moon and seven of wands

General

Today is about not baking down. Don't step off your path due to your own self-judgment or other people. Other peoples opinion of you is none of your business. It is a reflection of how they actually feel about themselves. Don't let yourself get sucked into this negative energy. Stop worrying about other peoples lives and stop letting others control yours. You have nothing to prove to anyone but you, so there is no need to get defensive if the people around you don't show you any support. The only person that should, is you.

Love

When it comes to love and relationships, it's time to stop doubting yourself at every turn you take. You need to start believing that you deserve love and that you actually are ready to attract the right kind. Judging yourself due to your past will not help attract a positive future. Maybe it's time for you to stop listening to everyone around you. How they judge your relationships or love life is nothing to do with you. So you have made a few wrong choices doesn't matter. You have learnt from them, and it's made you who you are today. It does, in no way, mean you are a failure when it comes to love. It just means you haven't known what you wanted, and now you are starting to.
If you are in a relationship, you need to stop being so hard on yourself, no one is perfect, not even your partner. We are all different, and that's good. You need to stop comparing what you can do with what they can do. You have strengths they don't have and vice versa. You don't need to make it a competition as this is unhealthy and can cause conflict. Instead, play at each other's strengths and learn how to improve each other's weaknesses. Work as a team, not a solo act.

Work & Economy

When it comes to work and business, it's time to keep going. Don't let yourself get demotivated by other people. Their journey is not yours. The success you see them have doesn't mean that they are better than you. Spending your time competing with them isn't going to improve your financial situation the one you should be competing against is you. Stop doubting your potential, hard work and dedication. You can do it and better, but you need to stop comparing yourself to the ones around you, especially the ones that have the level you want. You don't know their story or what they had to do to get there. Look at your own life and start taking action for the future you want. It's never too late to succeed, but doubting and comparing is not getting you anywhere. Other people don't walk in your shoes, so stop letting them tell you what to do and judge how you do it. It's your life, time to live it.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar