Dagens tarot kort fredag 29 oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Keiseren og åtte av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Noen ganger er det bedre å stå alene enn med feil publikum. Du må vite når det er på tide for deg å dra. I dag kan du føle deg tvunget til å gå bort fra en skuffende og en negativ situasjon. Du vil kanskje ikke og kan til og med føle at dette er en veldig vanskelig avgjørelse å ta, men det vil være bedre for deg. Du må vite at du har kontroll, og noen ganger betyr det også å ta de vanskelige ubehagelige beslutningene slik at du kan få et bedre liv. Det kan bety å snu ryggen til et uoppfyllende forhold, jobb, karrierevei, eller et kreativt prosjekt som en gang ga deg en stor følelse av lykke, men som nå bare gir deg smerte. Det er på tide å gå videre.

Kjærlighet

Når det kommer til kjærlighet og forhold, må du vite når du skal gi opp. Du må vite når følelser har blitt en besettelse når du ikke lenger har kontroll og bare tiltrekker deg det som ikke er bra for deg. Du må gå bort og aldri se deg tilbake. For å finne kjærligheten, må den ha balanse. Du kan ikke tiltrekke deg noen positive hvis du er desperat. Det samme gjelder hvis du begynner å føle at du ikke kan leve uten dem. Da har det blitt noe usunt i stedet. Vær sterk og lytt til hjertet ditt og stol på instinktene dine, de har sannsynligvis fortalt deg å gå bort i veldig lang tid nå.

Jobb Ekonomi

Når det kommer til jobb og virksomhet, må du bevege deg annerledes for å få forskjellige resultater. Slutt å gråt over sølt melk, det som er gjort er gjort, du kan ikke endre på det. Alt du kan gjøre er å plukke opp bitene og fikse dem. Å gjøre det samme om og om igjen og forvente forskjellige resultater er galskap. Du må endre og gjenvinne kontrollen. Endre hvordan du tenker, hva du gjør og hvordan du føler om dette. Bare fordi du har mislyktes og folk så det, betyr ikke det at dette vil fortsette å skje hvis du gjør en endring. Vær åpen for å føle deg trist og sårende ettersom du må forlate denne situasjonen, jobben eller folk. Men gamle nøkler åpner ikke nye dører. Dine gamle måter fikk deg hit nå, nye måter er nødvendig for å få deg dit du ønsker å være.

Trekk Ditt Kort

Emperor and eight of cups

General

Sometimes it's better to stand alone than with the wrong crowd. You need to know when it's time for you to leave. Today you may be feeling compelled to walk away from a disappointing and negative situation. You might not want to and may even feel as though this is a very hard decision to make, but it will be better for you. You need to know that you are in control, and sometimes that also means making the hard uncomfortable decisions so that you can have a better life. It could mean turning your back on an unfulfilling relationship, job, career path, living arrangement or creative project that once gave you a great feeling of happiness but now only brings you pain. It's time to move on.

Love

When it comes to love and relationships, you need to know when to give up. You need to know when feelings have become an obsession when you are no longer in control and are just attracting what isn't good for you. You need to walk away and never look back. In order to find love, it needs to have balance. You cant attract someone positive if you are desperate. The same goes if you start feeling as if you cant live without them. Then it has become something unhealthy instead. Be strong and listen to your heart and trust your instincts they have probably been telling you to walk away for a very long time now.

Work & Economy

When it comes to work and business, you need to move differently in order to get different results. Stop crying over spilt milk, what has been done is done, you cant change that. All you can do is pick up the pieces and fix them. Doing the same thing over and over again and expecting different results is madness. You need to change and regain your control. Change how you think, what you do and how you feel about this. Just because you have failed and people saw it doesn't mean that this will keep happening if you make a change. Be open to feeling sad and hurtful as you do have to leave this situation, job or people behind. But old keys don't open new doors. Your old ways got you here now new ways are needed to get you to where you want to be.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar