Tegn du har returnert fra Atlantis

Visa Betaling Visa Betaling

Tegn du har returnert fra Atlantis skrevet av Jeanne

Plato mente at den mytiske, gamle sivilisasjonen Atlantis eksisterte for mange tusen år siden og på grunn av et vulkanutbrudd forsvant den under havene og var aldri å se igjen.

Noen tror at den lå i og rundt Azorene, andre lener seg mer mot Andalucia eller Hellas. En annen gruppe tror det var frosset under isen i Antarktis, mens en annen del av befolkningen tror at det var langt oppe i Andesfjellene.

Hvor den faktisk befant seg, er ikke like viktig som det den representerer. Det var et eldgammelt kraftnett med bærekraftig teknologi, avanserte energihelgende metoder og fravær av begrensninger i tid og rom.

Jeg tror at mange mennesker har reinkarnert seg til jorden i løpet av denne tiden for å hjelpe menneskeheten til å stige opp i gullaldren til Vannmannen. Er du en av dem?

Vi har alle tidligere liv, men for noen av oss har vårt tidligere liv og vår sanne sjel sin opprinnelse i noe som er innhyllet i mystikk. For de med en atlantisk sjel er det flere tegn som tyder på at deres forbindelse til den gamle, tapte byen er mer enn bare en fassinasjon.

Tegn du har returnert fra Atlantis
Her er tjue trekk som du kanskje kan identifisere deg med som kan bety at du har kommet tilbake fra Atlantis.

1. Du har livlige mareritt.

Disse kan innebære katastrofale hendelser som skjer på planeten, som tidevannsbølger, tsunamier eller til og med vulkanutbrudd. Jeg har et tilbakevendende mareritt som jeg prøver å flykte fra en kolossal bølge, men finner ikke noe sted å gjemme meg.

2. En fascinasjon med krystaller.

Å holde en krystall kan øyeblikkelig forandre tilstanden din. Jeg jobber med krystaller med healingsøktene mine, da de hjelper til med å fokusere fargeenergi i visse chakraer, balansere hele systemet og løfte følelsene.

3. Du føler deg dratt til forskjellige healing former.

Du blir tiltrukket av vibrasjonsmidler, energiheling som Reiki, blomsteressenser, organiske eteriske oljer eller fargeterapi.

4. Tiltrukket til farven turkis.

Denne levende fargen representerer 'sannheten' og gir oss stor tro på arbeidet vi utfører under oppstigningsprosessen. Det legemliggjør også kommunikasjon med gamle arter som hvaler og delfiner og minner oss om de fantastiske turkise fargene i havet i Atlantis.

5. Tro på at 2012 var en inngangsport.
Du føler at du har inkarnert i denne perioden for å gjøre noe ekstremt viktig.

6. Minner om bading.
Du kan oppleve en eller annen form for gjenvåkning i løpet av denne perioden, hvor gamle minner dukker opp igjen at du bader i gamle, hvite marmortempler i bassenger og laguner, og utforsker din seksualitet og sensualitet mens du vekker opp den Guddommelige femimine kraften.

7. Indre konflikt.
Du kan oppleve en indre kamp mellom mørke og lyset, der du blir tvunget til å konfrontere skyggesiden din for å kunne slippe blokkerte følelser som hindrer deg i å leve drømmelivet.

8. Frykt for drukning.
Du kan ha en unaturlig frykt for vannet. Frykter at du kommer til å drukne når du går i havet eller unngår svømmebassenger som pesten. Du husker kanskje å ha vært nedsenket i vann og følt at du ikke kan puste.

9. Fanget på jorden.
Du føler at du ikke tilhører eller passer inn i noen grupper og føler deg fremmed for andre mennesker. Du merker også at de er ukomfortabelt rundt deg.

10. Følsom for lys, varme og lyd.
Det kan være at du på en varm sommerdag synes det er uutholdelig å være ute i sterkt lys. Du kan resonere med lydterapi fordi du kan føle hver vibrasjonsfrekvens som kommer gjennom hver celle i kroppen din. Du kan også være følsom for støy, du liker ikke høy trafikk eller høye plasser og må bo et fjerntliggende og stille sted. Det er også mulig at du kan oppleve høy tone i ørene som om noen prøver å stille inn en radio inne i hodet ditt.

11. Opplev Deja Vu om igjen.
Når du besøker nye steder, kan du føle at du har vært der før, selv om du ikke kan finne ut nøyaktig når.

12. Passiv aggressiv personlighetstrekk.
Du kan unngå konfrontasjon eller indirekte gå imot andre menneskers krav.

13. Opplev søvnparalyse.
Når du ligger i sengen i en halvklar tilstand kan du oppleve uvanlige enheter som ser over deg, eller du kan synes det er umulig å bevege seg eller komme tilbake til din fysiske kropp etter en opplevelse uten kropp.

14. Lidenskap for teknologi.
Enten elsker du teknologi og datamaskiner, eller så hater du det. Imidlertid innser du sannsynligvis at samfunnet vårt ikke er så teknologisk avansert som noen tror.

15. En trang til å finne din tvillingflamme.
I løpet av Atlantis fall ble mange mennesker atskilt under katastrofen, så hendelser har blitt brakt videre til ditt nåværende liv og du trenger å finne personen du var sammen med da.

16. Inderlige ønske om å finne Sjele Gruppe
Du har et brennende ønske om å koble deg til sjelegruppen din igjen og tilbringe mye tid på internett for å koble deg til nisjegrupper som resonerer med de samme interessene. Dette er din måte å etablere relasjoner til gruppen inkarnasjon av sjeler som du tilbrakte tid med i løpet av din tid i Atlantis.

17. Naturlig Synsk.
Du har lett empati for andres følelser og er veldig følsom for følelsene deres. Du kan også motta meldinger fra folk på den andre siden.

18. Å leve med skyld.
Du aner sannsynligvis ikke hvor dette kommer fra. Kanskje i løpet av Atlantis tid, var du en del av en gruppe som eksperimenterte med manipulering av DNA for å prøve å skape en overlegen rase?

19. Elsker hvaler og delfiner.
Du resonerer sterkt med den gamle visdommen til hvaler og delfiner og tror i hemmelighet at enhjørninger er ekte.

20. Kosmisk kanalisering
Det kan hende du mottar nedlastinger fra stjernene. Under meditasjon kan du motta all slags informasjon i form av tegn og symboler som du ikke kan tyde først. Det jeg gjør er å gå til ‘duckduckgo.com’ og gjør litt research. Det vil forbedre bevisstheten din som vil være til nytte for oppstigningen av menneskeheten.

Hvis du føler at du har gjenkjent deg selv i 15 eller flere av disse egenskapene, kan det være verdt å forske nærmere på denne episke perioden av utviklingen av planeten vår.

Legg igjen noen kommentarer for å fortelle meg hvordan du mottar 'uvanlig informasjon', enten det er i drømmene dine eller under meditasjon, og vær modig nok til å avsløre hva det har lært deg. Det kan også være til nytte for noen andre som ser dette.

Legg igjen en kommentar