Dagens Tarot Kort Søndag 17 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Eneboeren og fire av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort kan antyde at du kjeder deg eller er misfornøyd med hverdagen din. Du kan føle deg frakoblet, apatisk eller umotivert - kanskje livet har blitt for kjedelig. Kortene inviterer deg til å bringe oppmerksomheten din innover og revurdere situasjonen din for å finne en dypere mening med det du gjør. Du har kanskje funnet deg selv koblet fra ditt følelsesmessige selv og din indre sannhet, og trenger å gjenopprette denne forbindelsen, slik at du kan få en større følelse av formål og retningen din. Hvis du allerede har brukt mye tid på å reflektere over ditt indre, kan det hende du tar denne isolasjonstingen for langt og mister fantastiske muligheter. Ikke undervurder verdien av å holde kontakten med andre, selv mens du går gjennom din åndelige reise.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, kan det hende du har stengt deg av fra nye muligheter fordi du har blitt skadet eller avvist før. Bare fordi du har opplevd det betyr ikke at det vil skje igjen. Det betyr bare at du må frigjøre energiene rundt det. Å gjemme deg fordi du er redd for avvisning vil ikke gi deg avslag, men det vil heller ikke gi deg noen muligheter. Hva er skumlere å prøve og møte nye mennesker for å finne ut hva det er du virkelig ønsker i kjærlighetslivet ditt, eller aldri finne kjærligheten i det hele tatt? Aldri er en veldig lang tid, så begynn i dag, vis verden at du er klar. Hvis du er i et forhold, er det flott å tilbringe mer tid med partneren din. Det betyr imidlertid ikke at du bare skal tilbringe tid med partneren din. Se venner eller familie jeg er sikker på at de savner deg. Men husk for mye av det gode kan til slutt bli til noe dårlig.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, har du kanskje opplevd å mislykkes i karrieren din og vil nå unngå å komme i samme vanskeligheter igjen. Imidlertid kan du gå glipp av nye muligheter som passer utmerket for deg hvis du fortsetter å gjemme deg bort som du gjør. Sjekk inn på sjelenivå og spør om det er best å stenge deg selv, eller om det er på tide å åpne deg for mulighetene du har. Selvisolasjon er bare mulig i svært små biter. Det å like å meditere eller litt "du" -tid. Ikke la denne lille pausen bli til en uke eller en måned. Jo lenger du venter jo mer frykt skaper du.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Hermit and four of cups

General

Todays cards might be hinting that you are bored or dissatisfied with your everyday life. You may feel disengaged, apathetic or unmotivated – maybe life has become dull. The cards invite you to bring your attention inward and re-evaluate your situation to find a deeper meaning in what you do. You may have found yourself disconnected from your emotional self and inner truth, and need to re-establish this connection so you can get a greater sense of purpose and direction. If you have already been spending a lot of time reflecting on your inner self, then maybe you may be taking this isolation thing too far and loosing out on wonderful opportunities. Do not underestimate the value of staying connected with others, even while you are going through your spiritual journey.

Love

When it comes to love and relationships, you may have shut yourself off from new opportunities because you have been hurt or rejected before. Just because you have experienced it doesn't mean it will happen again. It just means you need to release the energies around it. Hiding away because you're afraid of rejection won't present you with rejection, but it won't give you any possibilities either. What's scarier trying and meeting new people finding out what it is you really want in your love life, or never finding love at all? Never is a long time so start today, show the world your ready. If your in a relationship its great to spend time with you partner. However, that doesnt mean you should only spend time with your partner. See your friends or family im sure they miss you. To much of a good thing can evetualy turn into something bad.

Work & Economy

When it comes to work and business, you may have had experienced failure in your career and now want to avoid getting in the same predicament again. However, you may miss out on new opportunities that are an excellent fit for you if you keep hiding away like you are. Check in on a soul level and question whether shutting yourself down is the best course of action, or if it’s time to open up to the possibilities available to you. Self isolation is only possitive in very small chunks. Like to medidate or some quite "you" time. Dont let this small break turn into a week or a month. As the longer you wait the more fear you create.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar