Dagens Tarot Kort Lørdag 16 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Keiserinnen og fem av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort antyder konflikt og emosjonell uro. Enten plasserer du deg selv i konfliktsituasjoner eller så unngår du dem alle sammen. Prøv å se på bildet som en helhet, siden ting kan være mye mindre vanskelig og utfordrende enn det du føler akkurat nå. Følelsene dine løper kanskje litt høyt i dag, så vær litt oppmerksom på hvordan du lar det påvirke dagen din. Hvis du bruker det som en styrke, eller hvis du lar det bli til å bli en svakhet. Husk at du er din største fiende, og du har sannsynligvis en tendens til å komplisere livet ditt mye mer enn du tror.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, ikke slå ned på deg selv hele tiden. Ikke si dumme ting, for eksempel, jeg vil aldri finne kjærligheten fordi jeg ikke er pen nok eller smart nok. Kjærlighet handler ikke om ytre ting, det handler om det som er på innsiden. Elsk den du er, og noen vil elske den personen også. Hvis du ikke begynner å koble deg til følelsene dine, vil du fortsette å oppleve utfordringer når det gjelder kjærligheten. Som du vil tiltrekke deg noen som utfordrer deg på alle feil måter og stadig minner deg om det du allerede tenker og føler. Hvis du er i et forhold, tar du kanskje morrollen for langt, blir overbeskyttende, medavhengig og kontrollerende. Prøv å huske at partneren din også er voksen, og at det å gjøre alt for dem ikke hjelper dem, i stedet skaper det mer konflikt for deg i forholdet. Dere må begge dele rollene slik at den ene ikke overmanner den andre eller prøver å konkurrere med hverandre. Denne typen konkurranse er ikke sunt for forholdet. Skap uavhengighet, tillit og kjærlig medfølelse for hverandre.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, har du en tendens til å unngå konflikter hver gang. På noen områder, ja, er dette et positivt opphold innenfor din rene energi. Imidlertid kan konflikt også være bra i konkurransen. Ikke konkurranse på den måten som du kjemper mot alle eller deg selv for å lykkes, og bare ta deg selv enda lenger ned, da det kan virke umulig. I stedet konkurrerer du om å drive og motivere deg til å fullføre målene dine selv eller med teamet ditt hvis du har et. Kanskje ikke alt er så vanskelig som du kanskje føler at det er akkurat nå. Det er alltid en sølvkant på alt, så snu energien og bruk den som en styrke i stedet for en svakhet.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Empress and five of wands

General

Today's cards suggest conflict and emotional turmoil. You are either placing yourself in situations of conflict or avoiding them all together. Try and see the picture as a whole as things might be a lot less difficult and challenging than what you are feeling right now. Your emotions might be running a bit high today so be a bit observant on how you let that influence your day. If you're using it as a strength or if it's going to become a weakness. Remember you are your biggest enemy and you probably have a tendency to complicate your life a lot more than you think.

Love

When it comes to love and relationships, don't beat yourself down all the time. Don't say stupid things, like, I will never find love because I'm not pretty enough, or smart enough. Love isn't about the outside things it's about what's on the inside. Love who you are and someone will love that person too. If you don't start connecting with your emotions you will then keep experiencing challenges when it comes to love. As you will attract someone that challenges you in all the wrong ways and constantly remind you of what you're already thinking and feeling. If you're in a relationship, maybe you're taking the mother role too far, becoming overprotective, co-dependent and controlling. Try to remember that your partner is also an adult and that doing everything for them is not helping them, instead, it's creating more conflict for you in the relationship. You both need to share the roles so that one doesn't overpower the other or try to compete with each other. This type of competition is not healthy for the relationship. Creat independence, trust and loving compassion for each other.

Work & Economy

When it comes to work and business you have the tendency to avoid conflict at every turn. In some areas, yes, this is positive stay within your pure energy. However, conflict can also be good in the way of competition. Not competition in the way as your fighting against everyone or yourself to succeed and then just bring yourself even further down as it might seem impossible. Instead competition in order to drive and motivate you to complete your goals by yourself or with your team if you have one. Maybe not everything is as hard as you may be feeling it is right now. There is always a silver lining to everything so turn that energy around and use it as a strength instead of a weakness.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar