Dagens Tarot Kort Fredag 15 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Magikkeren og to av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort handler om å ha en plan og holde seg til den. Det tar 28 dager å gjøre noe til en vane, så i dag er dagen for deg å starte. Ja, planen kan utvikle seg, og det er greit, men en slags struktur må du holde på med for å lykkes. Du er klar til å gjøre ideene dine til en realitet Du vet hvor du vil gå nå, det er bare spørsmålet om å komme dit. Koble til drømmene og målene dine på et dypere nivå, som om livet ditt var avhengig av det, og det kan presse tingene i fullt utstyr for at du ikke lar noe holde deg tilbake.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og forhold, er det å finne kjærlighet på jorden også en manifestasjon. Du må se for deg hva det er du ikke nødvendigvis ønsker hvordan de skal se ut (blonde, brune øyne, høye), men du bør nevne at du er tiltrukket av dem. Etabler denne klare visjonen i tankene dine om hva du skal tiltrekke deg, gjør dette før du går på date, eller før du snakker med noen på en dating -app. Omgi energien din med et hovedfokus på det du vil, slik at du kan slutte å bruke tid på det du ikke vil ha i livet. Ha en sjelstilknytning til det du prøvde å manifestere. Vær ærlig om hva du vil ha også. Å være kresen er ikke en dårlig ting hvis det har å gjøre med at du vil ha det du fortjener. Mem ikke bli så kresen at du bare sier nei til alle fordi frykten banker på.
Hvis du er i et forhold går det bra du er glad og nyter tiden sammen. Nå er det på tide å hjelpe hverandre til å vokse. Oppmuntre partneren din til å oppnå drømmene sine og la dem gjøre det samme med deg. Sammen kan du til og med begynne å utvikle felles mål og drømmer som du jobber sammen for en enda bedre fremtid.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, har potensialet spiret, og det er på tide at du tar affære og bringer din intensjon til virkelighet. Ferdighetene, kunnskapen og evnene du har lært underveis, er her for å hjelpe deg med å gjøre ideene dine til virkelighet. Følg planen hvis du har en plan. Hvis du ikke har laget en, er det på tide å gjøre det, men også ta affære. Det er på tide at du går all in, virkelig holder fokus på å gjøre drømmene dine til virkelighet. Ikke la dumme ting holde deg fra fremtiden du ønsker. Du fortjener det du vet du gjør, så se på alt du har lært, implementer det i det du starter, avslutter eller starter på nytt. Du har ikke mislyktes, du trenger bare en solid plan å følge. Hvis du ikke planlegger, planlegger du å mislykkes.

Trekk Ditt Kort

Magician and two of wands

General

Today's cards is all about having a plan and sticking to it. It takes 28 days to make something a habit so today is the day for you to start. Yes, the plan can evolve and that's fine, but some kind of structure you need to stay with in order to succeed. You are ready to turn your ideas into a reality You know where you want to go now it's just the question of getting there. Connect with your dreams and goals on a deeper level, as if your life depended on it, and that can push things into full gear for you letting nothing hold you back.

Love

When it comes to love and relationship, on earth of finding love is also manifestation. You need to see in your mind what it is you want no necessarily the way they should look ( blonde, brown eyes, tall) but you should mention that you are attracted to them. Establish this clear vision in your mind of what you are going to attract do this before going on the date, or before talk to someone on a dating app. Surround your energy with a prime focus on what you want, so you can stop waisting time on what you don't want in life. Have a soul connection to what you ate trying to manifest. Be truthful about what you want also. Being picky and chosy isn't a bad thing if it's to do with you wanting what you deserve. Although don't get so picky that you just say no to everyone because fear comes knocking.
If you are in a relationship things are going good you are happy and enjoying your time together. Now it's time to help eachother grow. Encourage your partner to achieve their dreams and let them do the same with you. Together you might even start developing joint goals and dreams that you work on together for an even better future.

Work & Economy

When it comes to work and business, the seed of potential has sprouted, and it is time for you to take action and bring your intention to fruition. The skills, knowledge and capabilities you have learnt along the way, are here to help you turn your ideas into reality. If you have a plan follow the plan. If you haven't made one, then it's time to do so, but also take action. It's time for you to go all in, really stay focused on making your dreams a reality. Don't keep letting silly things keep you from the future you want. You deserve it you know you do, so look at everything you have learnt implement it into what you are starting, finishing or restarting. You haven't failed you just need a solid plan to follow. If you don't plan then you plan to fail.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar