Dagens Tarot Kort Onsdag 13 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Eneboeren og ti av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Noen ganger i livet er vi for hyggelige. Vi sier ja uten å tenke på konsekvensene. Vi skal i dag få en påminnelse om at det å være for hyggelig er å skade deg selv. Det er stor sjanse for at du gjemmer deg for folk i stedet for å si nei. At du ignorerer dem i stedet for å la dem vite at det bare ikke fungerer for deg. Dette kan få deg til å føle deg tynget, utbrent og utslitt. Det må være en balanse I livet ditt og ansvaret ditt kommer først. Ja, i noen situasjoner må du kanskje ta på deg en ekstra belastning, men ikke alltid. Lær å si nei når du trenger det.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og forhold som gjemmer seg fra en potensiell partner, vil det ikke hjelpe deg å finne kjærligheten. Ja, du kan føle deg trygg og beskyttet, men du vil aldri finne ekte kjærlighet. Uansett hva du gjorde eller ikke gjorde tidligere, trenger du ikke gjenta det. Lær av lærdommen og fortsett. På den andre siden å gå på 101 dater er heller ikke svaret. Se på hva du velger, ikke bare godta alle tilbudene og se om det er noen du vil være sammen med. Du kan legge mye press på deg selv for å finne noen. Kanskje livet forteller deg at du er ment å ha en partner eller din familie eller dine venner, eller at du bare vil finne kjærligheten. Uansett årsak pust, ta et skritt tilbake og vær oppmerksom. Vet du hva du vil? Hvis du gjør det, går du for det eller alt og ingenting? Hvis du ikke gjør det, er det på tide å finne ut hva det kan være. Ikke trekk deg unna, men ikke gjør livet vanskeligere for deg selv heller.
Hvis du er i et forhold, er det på tide å dele ansvaret som må gjøres. Du kan ikke være supermann eller kvinne hver dag hele dagen, noen ganger trenger du et sidespark. Fortell partneren din at du trenger hjelp hvis de ikke vet hvordan de skal gjøre det, så må du vise det, slik at de kan hjelpe deg neste gang. Gjør livet lettere for deg selv for en gangs skyld.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og virksomhet, er det viktig å ikke gjøre alt selv. Hvis du har et team så deleger. Hvis du ikke gjør det, så strukturer dagen din bedre. Å føle deg utbrent og overveldet vil ikke gjøre deg mer produktiv. Hvis du skriver en liste med 200 ting du skal gjøre, får du ikke til å fullføre dem raskere. Bryt det ned i oppgaver på fem . Hvis det er mye, men også se på hvor mange av andres jobber du faktisk også gjør. På tide å lære å si nei eller lære dem slik at de kan gjøre det selv. Du har nok å fokusere på, så slutt å ta på deg ekstraarbeid bare for å være hyggelig og hjelpe alle andre. Etter hvert vil du begynne å ignorere telefonsamtaler og tekst som du vil si nei til, men aner ikke hvordan du skal gjøre det. På tide å tenke på deg og dine prioriteringer først, så hvis du har tid og energi til overs kan du hjelpe andre, men først deg selv.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Hermit and ten of wands

General

Sometimes in life we are to nice. We say yes without thinking about the consequences. We'll today is a reminder that being too nice is hurting yourself. There is a high chance that you are hiding from people instead of telling them no. That you are ignoring them instead of letting them know that it just doesn't work for you. This can make you feel weighted down, burnt out and exhausted. There needs to be a balance where your life and your responsibilities come first. Yes, in some situations you might have to take on the extra load but not always. Learn to say no when you need to.

Love

When it comes to love and relationships hiding away from a potential partner won't help you find love. Yes, you might feel safe and secure and protected, but you will never find true love. No matter what you did or didn't do in your past you don't need to repeat it. Learn from thoes lessons and move on. On the other side going on date 101 isn't the answer either. Look at what your choosing don't just accept every offer actualy look and see if this is someone you want to be with. You might be putting to much pressure on yourself to find someone. Maybe life tells you you're meant to have a partner or your family or your friends or you just really want to find love. Whatever the reason is breath, take a step back and pay attention. Do you know what you want? If you do then are you going for that or everything and everything? If you don't its time to figure out what that might be. Don't shut yourself away, but don't make life harder for yourself either.
If your in a relationship its time to share the responsibilities that has to be done. You can't be superman or woman everyday all day, sometimes you need a side kick. Tell your partner ask them for help if they don't know how to do what it is you do show then so that next time they can assist you. Make life easier for yourself for once.

Work & Economy

When it comes to work and business its important not to do everything yourself. If you have a team delegate. If you don't then structure your day better. Feeling burnt out and overwhelmed won't make you more productive. Writing a list of 200 things to do will not make you complete them any faster. Break it down in tasks of five If it's so much but also look at how much of others people's jobs are you actualy doing aswell. Time to learn to say no or teach them so they can do it themselves. You have enough to focus on so stop taking on extra work just to be nice and help others out. Eventually you will start ignoring phone calls and text as you want to say no, but no idea how to. Time to think about you and your priorities first then if you have time and energy left to spare then you can help others, but first you.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar