Dagens Tarot Kort Tirsdag 12 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Styrken og pasjen av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort antyder at du kan ha endret tankegangen din og opplever å se livet i et nytt lys. Du kan til og med ha nye ideer og se livet ditt med et nytt perspektiv. Forstå at alt skjer av en grunn. Å ha en dypere forbindelse med din intuisjon og bruke den til å veilede deg når det gjelder å ta beslutninger eller gjøre nye ting i livet. Du kan bygge om, lade opp og fokusere så mange ganger du vil, bare aldri slutt. I dag er den dagen det ligger en ny mulighet i din daglige tankegang.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, når du langt med kommunikasjon. Det betyr at hvis du liker noen, må du fortelle dem det. Ja, i noen tilfeller er følelsen kanskje ikke gjensidig, men da vet du at du ikke trenger å kaste bort mer tid. Ikke se på ting med frykt og avvisning se det som at du endelig går etter det som er riktig for deg. Det er ingen vits i å kaste bort 3 måneder på en person når du kunne ha spurt dem etter 1 uke om de var interessert. Stol på intuisjonen din når det gjelder situasjoner som dette, da den vil alltid fortelle deg sannheten. Slutt å lyve for deg selv når du vet hva sannheten er. Å håpe på at noen skal elske deg tilbake når de ikke gjør det, vil naturligvis bare skade deg enda mer enn å godta det, den personen var ikke ment for deg og fortsett med å finne den ekte kjærligheten.
Hvis du er i et forhold er det viktig å fortelle hverandre ting. Hvordan du føler, hva du liker, hva du ikke liker. Ha en åpen dialog med partneren din, slik at dere sakte hver dag kan bli bedre kjent med hverandre. Det vil også styrke forholdet, da når en diskusjon skjer, kan det løses raskt i stedet for å bli til et massivt samlivsbrudd.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, kan det hende du har noen nye ideer og tanker om hvordan du skal nå dine mål. Du er klar til å ta affære og se om denne nye måten fungerer. Igjen, så lenge du husker din intuisjon, kan du ikke gå galt. Gå etter drømmene dine som ingen andre vil. Kanskje utvikler et nytt prosjekt eller en ny idé for virksomheten deg. Legg det på penn og papir og begynn å gjøre det om til virkelighet. Ingenting kan skje med mindre du starter det.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Strength and page of swords

General

Todays cards suggest that you might have changed your way of thinking and are experiencing life in a new light. You might even have new ideas and see your life with a new perspective. Understanding that everything happens for a reason. Having a deeper connection with your gut intuition and using it to guide you when it comes to making decisions or doing new things in life. You can rebuild, recharge and refocus as many times as you want just never quit. Today is that day a new opportunity within your day to day thinking.

Love

When it comes to love and relationships communication goes a long way. That means that if you like someone you need to tell them. Yes in some cases the feeling might not be mutual, but at least then you know not to waste any more of your time. Don't see things with fear and rejection see it as going for what is right for you. There is no point in you wasting 3 months on a person when you could have asked them after 1 week if they were interested. Trust your gut when it comes to situations like this as it will always tell you the truth. Stop lying to yourself when you know what the truth is. Hoping for someone to love you back when they don't, naturally, will just hurt you even more than accepting that, that person wasn't meant for you and moving on to finding real love.
If you're in a relationship its important to tell each other things. How you feel, what you like, what you don't like. Have an open dialog with your partner so that you can slowly everyday get to know each other better. It will also strengthen the relationship as when a discussion happens it can be resolved quickly instead of turning into a massive breakup.

Work & Economy

When it comes to work and business, You may have some new ideas and thoughts about how you are going to accomplish your goals. You are ready to take action and see if this new way works. Again as long as you keep your intuition in mind you can't go wrong. Go for your dreams as no one else will. Maybe a new project or new idea for business is developing in your mind. Put it on pen and paper and start making it a reality. Nothing can happen unless you start it.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar