Dagens Tarot Kort Mandag 11 Oktober 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Rettferdighet og to av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Det er på tide at du tar noen valg om hvilken vei du skal gå. Det er viktig for deg å ha en slags plan, slik at du ikke blir sidesporet. Dette er valget mellom gjør jeg det jeg vil gjøre, eller fortsetter jeg å komme med unnskyldninger om hvordan jeg ikke kan gjøre det. Det kommer en tid i livet hvor alt enten faller fra hverandre eller du føler at ingenting skjer. Vel, i dag er denne dagen. Det er på tide å slutte å lyve for deg selv og gå for det

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og forhold, må du bestemme deg for om du skal prøve eller skal du klage. Prøv å gå på en date, det betyr ikke at du må gifte deg med den personen. Det er imidlertid på tide at du faktisk begynner å gjøre noe. Uansett hvor mye du vil, kan du ikke finne kjærligheten å være komfortabel i ditt eget hus, du må gå utenfor. Hvis du er i et forhold, er det kanskje på tide at du og partneren din gjør noe sammen. Fortell dem dine ambisjoner og drømmer, og finn ut hvordan du kan oppnå dem sammen.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og virksomhet, må du gjøre tingene. Du må iverksette tiltak. Å snakke om hvor fantastisk fremtiden din vil bli, eller alle drømmene du har, vil aldri gå i oppfyllelse med mindre du legger ned arbeidet. Slutt å komme med unnskyldninger for hvorfor du ikke kan og for en gangs skyld vær sannferdig med deg selv. Å late som om alt går etter planen når du vet at det ikke stemmer, så hjelper ikke det din situasjon. Da forlenger du det uunngåelige. Sett deg ned, lag en plan og start planen. Ikke bli overveldet av hvor lang listen er. I dag handler det om å starte på nytt, ettersom du sannsynligvis allerede har stoppet opp. Hvis du ikke har det med å holde tritt. Du vet at du kan det. Du tror til og med på deg selv innerst inne, så hvorfor ikke gjøre de kjerneaktivitetene du trenger å gjøre daglig. Suksessen din er opp til deg, og det er også din fiasko, det er på tide å velge.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Justice and two of wands

General

It's time for you to make some choices about which way you are going to go. It's important for you to have some sort of plan so you don't get side tracked. This is the choice between do I do what I want to do or do I keep making excuses about how I can't do it. There comes a time in life where everything is either falling apart or you feel as if nothing is happening. Well today is like that day. Its time to stop lying to yourself and go for it.

Love

When it comes to love and relationships, you need to decide are you going to try or are you going to complain. Try it out go on a date doesn't mean you have to mary the person. It is however time for you to actually start doing something. No matter how bad you want it can't find love being comfortable in your own house you need to go outside. If your in a relationship, maybe it's time you and your partner did something together. Tell them your aspirations and dreams and find out how you can accomplish them together.

Work & Economy

When it comes to work and business, you need to do the things. You need to take action. Talking about how wonderful your future will be or all the dreams you have won't ever come true unless you put in the work. Stop making excuses of why you can't and for once be truthful with yourself. Pretending that everything is going to plan when you know its not, is not helping your situation. You are then just prolonging the inevitable. Sit down make a plan and start the plan. Don't get overwhelmed by how long the list is. Today is about restarting again as you have probably stopped already. If you haven't its about keeping up the momentum. You know you can to it. You even believe in yourself deep down so why not to the core activities you need to do on a daily basis. Your success is up to you and so is your failure its time to choose.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar