Prognose for oktober og frem 3 mnd

Visa Betaling Visa Betaling


Prognose for oktober og frem 3 mnd - Skrevet av Jeanne

Nå i oktober måned, kommer vi til å ha et viktig valg å ta denne måneden! Vi må bestemme oss - Skal vi se på glasset halvfullt eller se på glasset halvtomt denne måneden? Jeg sier dette fordi vi kommer til å ha mange innflytelsesrike transitter som vil påvirke mange mennesker.

Omverdenen er en refleksjon av vår indre verden, dette er et konsept de fleste ikke kan forestille seg ettersom de ytre omstendighetene er så forvirrende. I hovedsak er det at din oppfatning fra ditt indre som farger det du vil se i den ytre verden. Jeg vet med all styggheten i verden, så vil de fleste spørre seg hvordan kan det være en del av meg? Omverdenens omstendigheter har ingenting med meg å gjøre.

Det som er i ferd med å skje, er at en akkumuleringen av alle hendelsene endelig dukker opp, og loven om årsak og virkning vil gi sine resultater.

Det er ingen raske svar rundt propagandaen som er så utbredt akkurat nå. Jeg vet at alle vil at sannheten skal komme fram og at rettferdigheten skal seire. Men det er en stor splittelse i hva folk tror, og de er fast bestemt på at de har rett. Alle tror det de tror er riktig, og de kommer ikke til å bli påvirket. Faktisk kommer folk til å tro det de vil tro uavhengig av fakta. Det er bekreftelse for begge sider i massemediene. Hvis du vil tro at statsmedisteren gjør en god eller dårlig jobb, vil du lytte til media som støtter dette. Bortsett fra hva som er rett eller galt, la oss grave dypere for å se hvorfor folk tror det de vil tro, og hva dette er basert på.

Den menneskelige psyke er ekstremt sensitiv og underbevisstheten glemmer aldri. Så i hovedsak retter hver hendelse i ens liv personens mening om hva de vil tro. Hvis en person opplever urettferdigheter og fordommer, vil de tro hva som gir dem en rettferdighetsfølelse i omverdenen. Det gir dem en følelse av rettferdighet for sine opplevelser. De som er sinte rundt fordommer har opplevd fordommer. De som har opplevd dypt svik, vil tro det som gir dem rettferdighet for svik. I kjernen i alles psyke ønsker vi alle rettferdighet. Psykologisk vet massemediene nøyaktig hvordan de skal leke med folks psyke og følelser.

Så vi ser alle på omverdenen for å representere vår egen helbredelse og forventer at rettferdighet skal skje i henhold til våre egne tidligere erfaringer. Vi er alle forskjellige og har forskjellige fortid og har forskjellige oppfatninger basert på dette.

Fordi hendelser er så ekstreme når det gjelder rettferdighet og rett og galt på denne tiden, blir folk mer og mer sinte. Det virker som om det ikke er noen konsekvenser for feil som blir gjort. Hvis rettferdighet er det vi alle ønsker, skaper mangelen på rettferdighet mer og mer sinne. Vi spør alle hvorfor!

Hvis livet og vår verdslige eksistens er for åndelig vekst, er dette den eneste måten vi kan håndtere dette store spørsmålet om hvorfor. Vi kan ikke bli fanget av sinne over alle de tilsynelatende urettferdighetene som skjer nå. Det er en veldig verdifull tid å se inn og forstå hva i vår egen fortid som bidrar til vår tro. Når du kan forene dine tidligere rettferdighetsfølelsene, vil du vokse mer og begynne å se verden gjennom en helt annen linse, men dette krever forståelse og medfølelse.

Omverden er en kompleks kombinasjon av alle menneskelige følelser angående de store urettferdighetene som skjer nå. En ting å innse er at du ikke kan endre andres meninger og dype følelser av urettferdighet, hovedsakelig fordi du ikke eier disse følelsene selv. Aldri ugyldiggjøre andres følelser. Men du kan gjøre opp med deg selv, og dette vil bringe deg fred.

Jeg vet at vi alle ønsker rettferdighet nå, men sannheten råder alltid, og det tar tid. Det er på tide å være tålmodig, for når du virkelig vet noe, trenger du ikke å overbevise andre. Å prøve å overbevise andre betyr faktisk at du på et eller annet nivå ikke er helt sikker på din egen tro og prøver på en eller annen måte å overbevise deg selv. Alt som skjer nå er å bringe sannheten til overflaten, slik at vi kan bli helbredet.Mange av verdens urettferdigheter må avsløres, så alt som skjer nå er i en guddommelig orden. Ikke bekymre deg; all urettferdigheten vil bli sett tydelig, så helbredelsen vil begynne. Den virkelige rensingen er i ferd med å skje, og den vil se veldig ødeleggende ut. Alt må skje slik det skjer for å bringe rettferdighet.

Jeg tror året 2020 er et tegn på at det i ettertid ser vi 20/20. Akkurat nå er vi i orkanens øye og vil ikke kunne se resultatene før mye senere. Historisk sett, når intense følelser rundt hendelser er over og vi ser tilbake på hendelsene og hva som resulterte, ser vi sannheten tydelig. Denne tidsperioden vil bli enda tydeligere ettersom vår ettertid vil være 20/20. Resultatet og erkjennelsen av alt som skjer vil dukke opp for å eliminere urettferdighetene i denne tiden. Vi utvikler oss til en mye bedre verden, men vi må fortsatt gå gjennom ilden for å helbrede verden. Bruk denne tiden til å helbrede deg selv, så kommer du inn i en lysere, mer utviklet verden.

Det som skjer astrologisk i oktober er avgjørende for denne store rensingen som skjer nå. De neste tre månedene blir de mest intense. Aspektene er veldig uvanlige denne måneden. Så la meg forklare nøyaktig hva som skjer fordi det er så mye som skjer.
Merkur er retrograd denne måneden til 18. oktober, og når det blir direkte, vil Jupiter snu direkte samme dag, Merkur ved 15 grader Jomfruen (eksakt opphøyelsesgrad) og Jupiter ved 28 grader Steinbukken. Dette betyr at det er et vendepunkt da begge planetene endrer retning for å bevege seg fremover.

Saturn svinger også direkte samme uke som Merkur og Jupiter den 11. oktober. Men i hvilken grad den er stasjonert, 13 grader av Steinbukken. Dette betyr at det som ser rettferdig ut (Saturn i Steinbukken) vil få et vanskelig og skadelig resultat.

Men det verste aspektet av denne måneden er rundt ny månen da solen og månen samles ved 19 grader Jomfru nøyaktig med Mars og alle tre er nøyaktig quincunx (8/6) Uranus ved 19 grader Væren. Også Jupiter aspekterer disse planetene (trine). Jupiter kan forstørre og gjøre ting større på godt eller ondt. Dette betyr at noe vil skje plutselig og uventet. Dagene da solen og Mars er sammen er alltid voldelige, som er mesteparten av denne måneden og vil være i samme grad 6. - 9. oktober. Denne hendelsen innebærer stort sinne og et mulig angrep. Timingen er nøyaktig 8. oktober ved 21 grader. Noen ganger er det imidlertid en hendelse som leder opp til de store hendelsene som kan kalles den store finalen. En ting jeg kan forsikre deg om er at den virkelig rettferdige loven om årsak og virkning vil være ansvarlig. Dette skjer i det 10 huset på Saturn i USAs diagram, dette representerer sinne og vold vil bryte ut i USA som involverer regjeringen, lederne og presidenten.

Dette vil være en veldig intens tid for verden, og spesielt dette kan føre til nok en global helsekrise. Forvent mange stengninger over hele verden på grunn av Delta -varianten. Imidlertid vil jeg understreke igjen at disse stengninger vil være midlertidige, og i begynnelsen av neste år vil vi åpne opp for en helt ny verden. For de som ikke er klar over astrologiske transitter, vil dette være en veldig frustrerende tid. Folk kommer til å føle seg undertrykt og begrenset på grunn av begrensningene denne stegningen vil pålegge. Vi kan forvente å se flere protester, vold og sinne dukke opp som et resultat.Her er det også noen få yods som forekommer. Yod kalles "Guds finger", noe som betyr at alt er ute av våre hender, og hendelser settes i gang. Neptun vil nøyaktig quincunx Merkur og Solen. Når Neptun og Uranus sitter i en sekstil, danner de et yod med planetene i Jomfruen (Sol, Merkur og Mars). Merkur/sol quincunx Neptun betyr at dypt og stort bedrag forekommer, og når alt blir avslørt, vil det være mer sjokkerende enn man kan forestille seg. Noe stort skjer og er i ferd med å komme ned. En stor oppvåkning skjer og det involverer hele verden. Dette er en global plan. Rundt fullmånen den 20. oktober vil Venus quincunx Uranus og sekstil Merkur og Mars og skape et nytt Yod denne måneden. Det faktum at Uranus er involvert i disse yod betyr å forvente det uventede!

Fordi Rahu nå er i nakshatra Krittika, blir mange falskt anklaget. Myten bak denne delen av dyrekretsen gjelder Pleiadene, de gråtende søstrene, som ble feilaktig anklaget for utroskap med ektemenn. I løpet av denne tiden mellom nå og neste juli 2022 vil det være mange svik og urettferdigheter. Sannheten angående mediene som styres av Merkur vil begynne å avdekke og avsløre sannheten, men bare på grunn av deres egen urettferdighet.

Til slutt er det viktigste aspektet mellom Saturn -kvadrat Uranus ekstremt gripende. Dette skjer hvert 11. -12. År, og denne syklusen gjelder alltid store hendelser som involverer jordskjelv og flyulykker. Dette aspektet har en sterk effekt nå og vil fortsette de neste fire månedene.

Dette er en ekstremt flyktig tid globalt. Dette er på tide at all urettferdigheten blir avslørt, og det vil bli en stor destruktiv rensing for å helbrede verden og oss selv. Dette er en del av helbredelsen som vi velger å være en del av.

Legg igjen en kommentar