Dagens Tarot Kort Søndag 26 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Stjernen og åtte av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort antyder at du har opplevd mange utfordringer tidligere, og fra dette så har du vokst. Det er på tide å fjerne enhver begrensende tro, fasader eller bedrag og leve i din autentiske natur. Vær åpen for nye ideer og vekst, og lytt til den stille stemmen i deg. Vær villig til å gå bort fra all denne følelsesmessige uroen. Det vil ikke hjelpe deg å vokse ved å holde fast på det. Hvis noe, så vil det holde deg fast og få deg til å føle deg verdiløs i livet ditt. Noen ganger er det ok å bare snu seg og gå bort. Gå bort fra negative venner eller familie. Gå bort fra en skadelig situasjon eller relasjoner i livet ditt. Det er ikke noe poeng for deg å bli lengere og bare fortsette å bli skadet, så gå bort.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og forhold, er det noen ganger viktig å vite når man skal gå bort. Når noe ikke føles riktig mesteparten av tiden, er det ikke det. Hvis du nylig har begynt å date en person, er det viktig for deg å være oppmerksom på hva de faktisk sier og gjør. Dårlige forhold skjer ikke over natt. Du vet fra dag til dag hvordan de er, i stedet bestemmer du deg for å ignorere advarselsskiltene da du så desperat ønsker kjærlighet. Det er bedre å være oppmerksom enn ikke. Dette kan spare deg for mye sorg for fremtiden, pluss at det kan gjøre det mye lettere å finne den sanne kjærligheten du er ute etter.

Hvis du er i et forhold, har du vært gjennom noen veldig tøffe tider, enten dette er sammen eller alene, det har ikke vært lett. Kanskje du føler at du ikke får den støtten og oppmerksomheten du trenger fra partneren din akkurat nå. Hvis det er ille, må du vite når du skal dra. Å holde på noe som ikke fungerer, vil ikke fungere. Bruk litt tid på å utforske hva som vil gi deg ekte lykke og tilpasse målene dine med verdiene dine. Hvis forholdet er verdt å redde, så husk at hvis du ikke forteller dem hva som er galt, kan de ikke støtte og hjelpe deg. På den måten vil ingenting forandre seg.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, kan du føle deg tvunget til å gå bort fra en skuffende situasjon. Det kan bety at du vender ryggen til en uforglemmelig jobb, en karrierevei, et opphold eller et kreativt prosjekt som en gang ga deg stor lykke, men nå bare gir deg smerter. Nå er ditt eneste valg å legge det bak deg og fortsette med livet ditt, selv om det gir deg tristhet når du sier farvel. Nye muligheter er i horisonten. Vær åpen for nye ideer og vekst, og lytt til den indre stille stemmen. Tillat deg selv å drømme, å strebe slik at du kan heve deg på en mulig måte, slik at du kan nå stjernene. De venter på deg her. Fjern alle begrensende oppfatninger, fasader eller bedrag, og lev i din autentiske natur.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Star and eight of cups

General

Today's cards suggest that you have endured many challenges in the past, and from this, you have grown. It's time to strip back any limiting beliefs, facades, or deceptions and live in your authentic nature. Be open to new ideas and growth, and listen to the still voice within you. Be willing to walk away from all this emotional turmoil. It won't help you grow by holding on to it. If anything, it keeps you feeling stuck and worthless in your life. Sometimes, it's ok to just turn around and walk away. Walk away from negative friends or family. Walk away from a damaging situation or relationships in your life. There is no point for you to stay any longer and just keep on getting hurt, so walk away.

Love

When it comes to love and relationship, sometimes it's important to know when to walk away. When something doesn't feel right most of the time, it isn't. If you have newly started dating a person, then it's important for you to pay attention to what they are actually saying and doing. Bad relationships don't happen overnight. You know from day dot how they are, instead, you decide to ignore the warning signs as you so desperately want love. It's better to pay attention than not. This can save you a lot of heartache for the future, plus can make it a lot easier to find the true love you are after.
If you are in a relationship, You have been through some really tough times, whether this be together or alone, it hasn't been easy. Maybe you feel like you're not fully getting the support and attention you need from your partner right now. If it's bad, you need to know when to leave. Staying and holding on to something that isn't working won't work. Spend some time exploring what will bring you true happiness and realign your goals with your values. If the relationship is worth saving, then remember, if you don't tell them what's wrong, they cant support and help you. That way nothing, will change.

Work & Economy

When it comes to work and business, you may feel compelled to walk away from a disappointing situation. It could mean turning your back on an unfulfilling job, career path, living arrangement or creative project that once gave you great happiness but now only brings you pain. Now, your only choice is to put it behind you and move on with your life, even if it brings you sadness as you say goodbye. New opportunities are on the horizon. Be open to new ideas and growth, and listen to the still voice within. Allow yourself to dream, to aspire, to elevate in any way possible so you can reach the stars. They are right here waiting for you. Strip back any limiting beliefs, facades, or deceptions, and live in your authentic nature.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar