Dagens Tarot Kort Tirsdag 21 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Månen og fem av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort skriker bare opp om tvil og usikkerhet for deg. Du kan føle at du ikke kan stole på din egen dømmekraft. At alle og alt bare er surt. Vel, det er på tide å spørre deg selv hvorfor det er dumt? Hvorfor drar du deg ned? Hvorfor tror du ikke på deg selv? Alle disse spørsmålene er super viktige å svare på, fordi noe spesielt i dag har fått deg til å falle tilbake til din gammle tro. Alt du har jobbet så hardt med føles forgjeves. Stopp et øyeblikk før du skader deg selv. Ingenting du har gjort er bortkastet. En dårlig, negativ, hard dag betyr ikke slutten. Du må lytte til ditt høyere jeg. De tre første sekundene etter at du har pustet vil du få svar, og det er mer sannheten. Etter det er det frykt, tvil og alt annet som prøver å manipulere deg. Ikke ødelegg livet ditt på en dårlig dag.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner,
Det er viktig å forstå at du ikke kan og ikke vil finne kjærlighet hvis du stadig setter spørsmål ved deg selv. Du må stole på din intuisjon når det gjelder å møte nye mennesker. Frykten for å møte den rette kan spise deg opp. Få deg til å føle deg verdiløs eller som om du har brukt opp livet ditt. Husk at alt er en læringskurve. Det er alt fortiden er, noe du har opplevd og det du har lært fra det. Hvis du er i et forhold, er det kanskje ikke så bra som du vil. Dette betyr ikke at det ikke kan bli bedre. Det viktigste i et forhold er kommunikasjon. Før tvil og frykt og negative tanker ødelegger alt, begynn med å fortelle partneren din hvordan du føler og hvorfor. Løs disse tvilene før de forårsaker virkelige fysiske problemer, og på slutten av dagen, uansett hva noen sier, stol alltid på magefølelsen din før noe annet, det vil alltid fortelle deg sannheten.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og forretning, bare fordi det er vanskelig nå, eller du føler at du feiler nå ikke betyr at du gjør det. Dette er din frykt og tvil som banker på døren din og sier at de vil at du skal slippe dem inn. Du vet hva du trenger å gjøre det er å smelle døren igjen og låse døra. Ikke la din økonomiske stabilitet bli styrt av din fortid. Du har vokst, du er en annen person nå. Så slutte å oppføre deg som om det er den samme historien igjen. Det er på tide at du virkelig fokuserer på dine styrker, slik at hver gang du får de negative tankene eller følelsene, gjør du umiddelbart noe du er god til i stedet. Å feile er ikke en sykdom, det er mer som forkjølelse. Det er tungt, men kan kureres og vil forsvinne. Så se på hva du gjør, og for i dag og andre negative dager, gjør det du er god til, slik at tvilen blir fylt med suksess og sikkerhet.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Moon and five of pentacles

General

Today's cards are just screaming doubt and insecurities at you. You might feel like you can't trust you own judgment. That everything and anything just sucks. Well it's time to ask yourself why does it suck? Why are you bringing yourself down? Why don't you believe in yourself? All these questions are supper important to answer, because something today especially has made you fall back into old beliefs. Everything you have worked so hard on feels wasted. Well stop for a second before you hurt yourself. Nothing you have done is wasted. One bad, negative, hard day does not mean the end. You need to listen to your higher self. The first three seconds you get a response, that's the truth. After that it's fears, doubt and everything else trying to manipulate you. Don't ruin your life over one bad day.

Love

When it comes to love and relationships,
It's important to understand that you can't and won't find love if your constantly second guessing yourself. You need to trust you intuition when it comes to meeting new people. The fear of meeting the right one might be eating at you. Making you feel worthless or as if you've been wasting your time all your life. Remember everything is a learning curve. That's all the past is, something you've experiences and what you have learnt from it. If you're in a relationship, things might not be as great as you want then to be. This doesn't mean it can't get better. The most important thing in a relationship is communication. Before doubts and fears and negative thoughts destroy everything, start by telling your partner how you feel and why. Dissolve these doubts before they cause real physical problems, and at the end of the day no matter what anyone says always trust your gut before anything else it will always tell you the truth.

Work & Economy

When it comes to work and business, just because it's hard now or you feel like your failing doesn't mean that you are. This is fear and doubt knocking on your door saying they want you to let them in. You know what you need to do is slam and lock that door shut. Don't let your financial stability be ruled on your past. You have grown you are a different person now. So stop acting as if its all over again as its not. It's time you really focused on your strengths so that every time you get that negative thoughts or feeling, you immediately do something your good at instead. Failure isn't a disease its more like a cold. It's horrible, but can be cured and will go away. So look at what your doing, and for today and any other negative days, do what your good at so that doubt is filled with success and security.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most in-depth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar