Dagens Tarot Kort Mandag 20 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Døden og to av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort forteller oss at alt i livet har en tidsramme, og noen ganger er det bare den tiden. På tide at noe gammelt dør, slik at noe nytt kan bli gjenfødt og ta stedet ut. Dette er litt av en følelsesmessig reise, litt av en opprydningsprosess om du vil. Prøv å se på livet som en heis, på vei opp, må du stoppe for å slippe noen mennesker ut, og det er ok. Noen mennesker er bare ikke ment å være på denne reisen med deg, og du må godta det. Du må slutte å la ting og folk holde deg tilbake fra å utvikle deg til den du er ment å være.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og forhold, Hvis du leter etter kjærligheten, er det på tide å la din gamle idé eller kunnskap om kjærlighet dø. Det du har opplevd har ikke vært ekte ekte kjærlighet, så ikke sammenlign noe nytt med dette heller. Det er på tide at du slutter å projisere din mangel på selvkjærlighet på andre, blir klenget eller sitter fastlåst. Da tiltrekker du deg feil type relasjoner, eller verre, og havner i skadelige situasjoner. Du må elske deg selv for å tiltrekke deg kjærlighet.
Hvis du er i et forhold, er det viktig å forstå at endring også er sunt for deg og din partner. Dette kan være, endring I din rutine, hvordan du kommuniserer, at du begynner å vise hverandre mer respekt og takknemlighet. Hvis du er i et usunt forhold, er det på tide å gå videre. Du har ønsket en endring, men for redd for å være alene eller hva som vil skje da. Se denne frykten i øynene da vi alle fortjener å være og føle oss elsket. Det er på tide at du finner den rette personen.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og forretning, er det viktig at du ikke blir over følsom på grunn av endringene som skjer. Endring er bra og nødvendig. Gamle ting må fjernes, for å få plass til det nye. Dette refererer også til dine følelsesmessige vedlegg til rutiner, mennesker, tro og så videre. Det er på tide å gi slipp slik at du virkelig kan lykkes og bli noen bedre enn før, bli bedre og gjøre det bedre. Bortsett fra å gi slipp, betyr det også å gi slipp på personen du var og omfavne det nye deg.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Death and two of cups

General

Todays cards tell us that everything in life has a time frame, and sometimes it's just that time. Time for something old to die so something new can be reborn and take its place. This is a bit of an emotional journey, a bit of a cleanup process if you will. Try and see life as an elevator, on your way up, you will have to stop to let some people off, and that's ok. Some people are just not meant to be on this journey with you, and you need to accept that. You need to stop letting things and people hold you back from evolving into who you are meant to be.

Love

When it comes to love and relationships, If you are looking for love, it's time to let your old idea or knowledge of love die. What you have experienced hasn't been real true love so don't compare anything new to this either. It's time you stopped projecting your lack of self-love onto others, becoming clingy or attached. Attracting then the wrong kinds of relationships, or worse, ending up in harmful situations. You need to love yourself in order to attract love.
If you're in a relationship, it's important to understand that change is also healthy for you and your partner. This can be, change in your routine, how you communicate, that you start showing each other more respect and appreciation. If you're in an unhealthy relationship, now is the time for you to move on. You have been wanting a change but too afraid to be alone or what will happen then. Look this fear in the eye as we all deserve to be and feel loved. It's time you found the right person.

Work & Economy

When it comes to work and business, it's important that you don't get over emotional because of the changes that are happening. Change is a good thing and needed. Old needs to be removed, to make space for the new. This also refers to your emotional attachments to routines, people, beliefs and so on. It's time to let go so that you can really succeed and become someone better than before, be better and do better. Apart from letting go, It also means letting go of the person you were and embracing the new you.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar