Dagens Tarot Kort Fredag 17 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Eneboeren og fem av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort indikerer at du kanskje må gjøre litt sjelesøk for å finne veien din. Dine tidligere traumer, erfaringer og frykt ser ut til å dukke opp igjen. Gjør det som er avgjørende for deg nå for å komme i riktig sinnstilstand. Dette kan skje ofte, spesielt hvis du ikke har jobbet med det og tatt farvel med disse traumene og opplevelsene dine. Det er viktig at du tar deg tid til å reflektere over dette og hvorfor det fremdeles dukker opp. Imidlertid, ikke bruk hele dagen på dette, da har du kastet bort en dag du sannsynligvis kunne ha gjort noe produktivt.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, må du kanskje gjøre litt sjelesøk for å finne ut hva det er du egentlig vil. Vi har alle denne faste ideen om hva en perfekt partner "burde være", men ville dette være noen du faktisk vil ha et forhold til. Vel, det er millionspørsmålet. Noen ganger ønsker vi ikke det vi tror vi vil, ettersom jo mer vi går inn i oss selv og fokuserer på hvem vi er og hvem vi vil være, har denne ideelle partneren en tendens til å endre seg. Så bruk i dag for å finne ut hvem du er og hvem du vil være, slik at du kan tiltrekke deg noen som er på samme bølgelengde.
Hvis du er i et forhold, er det viktig av og til å ha litt tid fra hverandre. Dette betyr ikke at du ikke kan tilbringe tid med partneren din, bare at du noen ganger trenger du litt "meg" tid. Ta deg tid til å reflektere over din egen reise og hjelp deg selv med å jobbe gjennom gamle traumer og opplevelser. Da kan dere kanskje hjelpe hverandre også. Imidlertid må du starte først, det må begynne med deg, så kan dere gjøre det sammen.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og næringsliv, er livet en berg- og dalbane. På et tidspunkt elsker du det og neste øyeblikk føler du en avsmak.. Det viktige er å vokse til den personen du vil være. Arbeid med å mestre frykten din, gjør dem om til nye styrker. Tross alt ligger det meste av vår største suksess i det vi frykter mest, og nei, jeg snakker ikke om edderkopper og slanger. Frykten du kan ha er å begrense troen på deg selv, tvil, bedragerisyndrom, ikke føle deg bra nok, smart nok, god nok leder, alle andre gjør det bedre, og så videre. Alle disse tingene kan bli dine største prestasjoner, så lenge du er villig til å prøve det ut. Våg å gjøre deg selv til personen du virkelig er innerst inne, på tide å vise deg selv og verden.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Hermit and five of cups

General

Today's cards indicate that you might need to do some soul searching in order to find your way. Your past traumas, experiences and fears seem to be surfacing again. Making it vitally important for you to be in the right state of mind. This can happen every so often, especially, if you haven't worked through it and properly said goodbye to these traumas and experiences. It's important for you to take some time to reflect on this and why it's still surfacing. However, do not spend all day on this, as then you will have wasted a day you probably could have done something productive.

Love

When it comes to love and relationships, you might need to do some soul searching to find out what it is you actually want. We all have this fixed idea of what a perfect partner "should be", but would this be someone you would actually want a relationship with. Well, that's the million-dollar question. Sometimes what we think we want, we don't want at all, as the more we go within ourselves and focus on who we are and who we want to be, this ideal partner tends to change. So use today to find out who you are and who you want to be so that you can attract someone on the same wavelength.
If you're in a relationship, it's important every once in a while to have some time apart. This doesn't mean you can't spend time with your partner, just means, that maybe sometimes you need some "me" time as well. Take some time to reflect on your own journey and help yourself work through old traumas, and experiences. Then you can maybe help each other also. However, you first, it must start with you, then you can do it together.

Work & Economy

When it comes to work and business, life is a rollercoaster. At one point, you're loving it the next you feel resent full. The important thing is to grow into the person you want to be. Work on mastering your fears, turn them into strengths. After all, most of our greatest success lies in what we fear the most, and no, I'm not talking about spiders and snakes. The fears you may have is limiting belief in yourself, doubt, imposter syndrome, don't feel good enough, smart enough, good enough leader, everyone else does it better, and so on. All these things could turn into your greatest achievements, as long as you are willing to give it a go. Dare to make yourself the person you truly are deep down, time to show yourself and the world.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar