Dagens Tarot Kort Onsdag 15 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Rettferdighet og dronningen av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort forteller oss bevisst at ting må være rettferdige. At det må være en balanse mellom det som blir sagt og lovet og det som blir gjort. Hvis du lover noe til noen, er det viktig å holde det. Det samme gjelder menneskene rundt deg. Det har også å gjøre med å snakke sannheten din og vise verden hvem du er. At du ikke er redd for å bli dømt på det du tror er sannheten. Ikke la deg bli overarbeidet eller over-emosjonell hvis noen ikke er enig med deg, men hold deg til sannheten din. Vær åpen for å høre andres tanker og meninger, men filtrer til slutt informasjonen for å finne ut hva som er sant og hva som ikke er det.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, hvis du leter etter kjærligheten, så er det viktig for deg å også være litt tilgjengelig. Hvis du har vært singel en stund, så er ikke dette så enkelt som det ser ut til. Ikke vis frem din mur vegg eller kjetting som er rundt hjertet ditt. Vær forsiktig, ta en dag om gangen, du trenger ikke å dele alle dine tidligere forhold og traumer du noen gang har vært gjennom på den første daten. Ja, vær åpen og ærlig, men i små etapper, du vil ikke skremme personen før de blir kjent med den virkelige deg. Prøv å vise mer av hvem du er, sammenlignet med det du har vært gjennom, du vil til slutt komme til den delen senere.
Hvis du er i et forhold, er det viktig å ikke gå rundt grøten hele tiden. Ja, noen ganger gjør sannheten vondt, men sannheten er fortsatt sannhet. Vær ærlig med deg selv i stedet for å lyve, og tenk at det vil forbedre forholdet ditt når det kan gjøre ting verre. Du sparer ikke noens følelser ved å gjøre dette. Ved å være ærlig på en skikkelig måte, kan det til og med hjelpe forholdet ditt til å bli sterkere. Din partner kan mest sannsynlig ikke lese tankene dine, så med mindre du ikke er veldig klar over hva du tenker på, kan de ikke hjelpe deg. Ikke vær redd for å vise litt av den sårbar siden av deg selv, da det kan hjelpe dem med å åpne seg også.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og virksomhet, er dette ikke tiden for deg å la deg distrahere av hvordan du føler om alt. Prøv heller å bruke en logisk og beregnet tilnærming. Forstå at ikke alt du gjør og trenger å fortsette å gjøre , vil være noe du nødvendigvis vil elske, men det betyr ikke at du bør slutte. Med mindre du hater jobben eller virksomheten din, så er det på tide med en forandring. Det betyr bare at nå for at du skal fortsette den riktige veien, må du være litt mer fokusert på det som fungerer, og ikke det som ikke fungerer. Hva er riktig måte for deg, og hva er feil måte. Husk at dette kan være annerledes for alle, så det som fungerer for deg vil sannsynligvis ikke fungere for teamet ditt eller dine kolleger. Bruk i dag for å finne systemet ditt og hold deg til det.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Justice and queen of swords

General

Today's cards consciously tell us that things need to be fair. That there needs to be a balance between what is said and promised and what gets done. If you promise something to someone, then it's important to keep it. The same goes for the people around you. It also has to do with talking your truth and showing the world who you are. That you're not afraid to get judged on what you believe to be the truth. Don't let yourself get overworked or over-emotional if someone doesn't agree with you but stay to your truth. Be open to hearing the thoughts and opinions of others, but ultimately, filter that information to decipher what is true and what is not.

Love

When it comes to love and relationships, If you're looking for love, then it's important for you to also be a bit approachable. If you have been single for a while, then this isn't as easy as it seems. Don't show off your twenty-foot wall and chains that are all around your heart. Be gentle, take one day at a time, no need to share all your past relationships and traumas you have ever been through on the first date. Yes, be open and honest, but in stages, don't want to scare the person before they even get to know the real you. Try and show more of who you are, compared to what you have been through, you will eventually get to that part later on.
If you're in a relationship, it's important not to beat around the bush all the time. Yes, sometimes the truth hurts, but the truth is still that the truth. Be truthful to yourself instead of lying, thinking it will improve your relationship when it can make things worse. You're not saving anyone's feelings by doing this. By being honest in a proper way, it may even help your relationship grow stronger. Your partner most likely can't read minds, so unless you're clear about what you're thinking about, they can't help you. Don't be afraid to show a bit of a vulnerable side of yourself as that can help them open up also.

Work & Economy

When it comes to work and business, this is not the time for you to let yourself be distracted by how you feel about everything. Instead, try using a logical and calculated approach. Understand that not everything you do and need to keep doing you won't necessarily love, but that doesn't mean you should stop. Unless you hate your job or business of course then it's time for a change. It just means that now in order for you to keep going the right way, you need to be a bit more focused on what works what doesn't. What's the right way for you, and what's the wrong way. Remember, this can be different for everyone, so what works for you probably won't work for your team or colleagues. Use today to find your system and stick to it.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar