Dagens Tarot Kort Søndag 12 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Keiseren og fem av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort prøver å minne deg på at det er på tide å ta tilbake kontrollen. Ha kontroll over ditt eget liv, beslutninger, feil, og suksesser. Vet at alt starter med deg og tankegangen din. Hvis du tror og sier at du kommer til å mislykkes, så gjett hva, du kommer til å mislykkes. Tankene vi tenker, er med på å skape virkeligheten vi lever i, spesielt hvis vi legger følelser til disse tankene. Så Start kanskje i dag og lytt til det du sier til deg selv, og så kan du se hvorfor ting ikke akkurat har vært så enkelt for deg. Hvis du ikke kan høre hva du tenker, kan du skrive det ned, sette det svart på hvitt og begynne å endre noen setninger her og der. Når jeg sier til deg selv, aah, jeg føler meg feit i dag. Din underbevissthet fokuserer ikke på det "i dag" alt det hører er feit. Så hvordan tror du det påvirker kroppen din? Tenker dette en gang, ingen effekt i det hele tatt, men vet du hvor mange tanker du har per minutt. La meg fortelle deg at det er mer enn du tror. Så begynn å ta hensyn og vær hyggeligere mot deg selv, slik at du kan få det livet og føle slik du virkelig vil.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, la oss tenke et øyeblikk, sier du stadig til deg selv, jeg vil aldri finne kjærligheten, det er ingen der ute for meg eller ingen jeg liker som liker meg. Høres noen av dette kjent ut? I så fall er det der hovedproblemet er. Du har allerede bestemt deg for at du ikke kan ha kjærlighet, at det ikke er noe for deg. Det er på tide å begynne å si at jeg finner kjærligheten, den perfekte personen venter på meg, eller jeg tiltrekker meg noen som elsker meg like mye som jeg elsker dem. Det hele starter med deg og hvordan du snakker til deg selv. På en måte kaster du en trylleformel over deg selv, og begrenser potensialet ditt. Det er på tide å ta tilbake kontrollen og begynne å ha et sunnere forhold til deg selv.
Hvis du er i et forhold, må du og partneren din slutte med alle de negative ordene, da de til slutt vil gjøre vondt og gjøre alvorlig skade. Du hører kanskje ikke engang hva du sier til deg selv eller hverandre, men underbevisstheten din hører, og til slutt vil du bli sint og ikke engang vite hvorfor du sakte ødelegger forholdet ditt en setning om gangen. Når du sier ting som, du er ikke så dum som du ser ut til. Det er ikke en positiv setning, og det den faktisk gjør med sjelen din, får den til å tro at du er dum hver gang. Vær oppmerksom på ordene du bruker, og prøv å si mer positive ting til hverandre.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og næringsliv, er det viktig for deg å ikke leve med en dårlig mentalitet. Hva dette betyr er når det gjelder å ville noe eller kjøpe noe nytt, du svarer alltid med, jeg har ikke nok penger til det, eller det er for dyrt. Å gjenta dette hele tiden vil ikke motivere deg eller skape mer engasjement for å gjøre mer, det vil gjøre det motsatte i stedet. Ja, du har kanskje ikke penger akkurat nå, men prøv å si ting som hvordan kan jeg finne pengene til det i stedet, eller så får jeg pengene til å betale for det. Ordene vi gjentar for oss selv former også vår virkelighet. Så hvis du hele tiden er negativ og minner deg selv om at du lever fra lønningsdag til lønningsdag, eller enda verre, så er det det du vil tiltrekke deg. Ikke la dine negative tanker diktere fremtiden din, da du har makt og kontroll til å snu den. Det er på tide å lykkes i stedet for å føle at du stadig mislykkes.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Emperor and five of pentacles

General

Today's cards are trying to remind you that it's time to take back control. Be in control of your own life, decisions, failures, mistakes and successes. Know that everything starts with you and your mindset. If you think and say you're going to fail, then guess what, you're going to fail. The thoughts that we think, help create the reality we live in, especially if we add feelings to these thoughts. So Maybe start today and listen to what you're saying to yourself, and then you might see why things haven't exactly been easy for you. If you can't hear what you're thinking, then write it down, put it in black and white and start changing a few phrases here and there. Saying to yourself, aah I feel fat today. Your subconscious doesn't focus on the "today" all it hears is fat. So how do you think that affects your body. Thinking this once, no effect at all, but do you know how many thoughts you have per minute. Let me tell you, it's more than you think. So start paying attention and be nicer to yourself so that you can have the life and feel the way you really want to.

Love

When it comes to love and relationships, let's think for a second, are you constantly saying to yourself, I will never find love, there is no one out there for me or no one I like likes me. Does any of these sound familiar? If so, then that's where the main problem is. You have already decided that you can't have love, that it's not for you. It's time to start saying I am finding love, the perfect person is waiting for me, or I am attracting someone who loves me as much as I love them. It all starts with you and how you talk to yourself. In a way, you're casting a spell on yourself, limiting your potential. It's time to take back the control and start having a healthier relationship with yourself.
If you're in a relationship, you and your partner need to stop with all the negative words as eventually, they will hurt and do some serious damage. You might not even hear what you're saying to yourself or each other, but your subconscious is, and eventually, you will be angry and not even know why slowly destroying your relationship one sentence at a time. Saying things like, you're not as dumb as you look. That is not a positive phrase, and what it's actually doing to your soul is making it believe each time that you're dumb. Pay attention to the words that you are using and try to say more positive things to each other.

Work & Economy

When it comes to work and business, it's important for you not to live with a poor mentality. What this means is when it comes to wanting something or needing to buy something new, you are always responding with, I don't have enough money for that, or that's too expensive. Repeating this constantly will not motivate you or create more dedication to do more it will do the opposite instead. Yes, you might not have the money right now, but try saying things like how can I find the money for that instead, or I will have the money to pay for that. The words we repeat to ourselves also shape our reality. So if you are constantly being negative and reminding yourself you're living paycheck to paycheck, or even worse, then that is what you will be attracting. Don't let your negative thoughts dictate your future, as you have the power and control to turn it around. It's time to succeed instead of feeling like your constantly failing.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar