Dagens Tarot Kort Onsdag 8 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Døden og esset av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort handler om endring. Å gi slipp på det som ikke lenger tjener deg og finne nye metoder i stedet. Slipp gamle og utvokste livsstiler og gå videre. Det er nye muligheter rundt deg, men hvis du holder fast i fortiden, så har du ingen ekstra plass til nåtiden og fremtiden. Hvis du vil ha nye klær som et eksempel, må du kanskje bli kvitt noen gamle for å få plass. Det samme gjelder alt i livet ditt. Dette er en tid for å slippe usunne vedlegg i livet ditt for å bane vei til et fyldigere og mer oppfylt liv med dypere mening og betydning.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, er det viktig at du gjør plass i livet ditt. Hvis du ikke har plass eller tid til en partner, hvordan tror du at du kommer til å tiltrekke deg en. Start med å fjerne ting fra tidligere forhold, du vil ikke ha den typen energi rundt deg. Hvis det er verdifulle ting, legg dem bort eller selg dem hva du føler det er riktig. Bare slik at du har frisk ren energi rundt deg. Mulighetene er der, du trenger bare å slutte å være så opphengt i det som ikke er der.
Hvis du er i et forhold, er dette det perfekte tidspunktet for deg og din partner å bryte dårlige vaner eller atferdsmønstre. Se på dette som en tid for å kutte ut det som tynger dere og slipp det som er unødvendig fra livet ditt. Rens de gamle eiendelene, minnene og bagasjen som kommer i veien for at du kan få den stabiliteten du ønsker. Vi kommer alle med bagasje, så nå er det på tide å hjelpe hverandre å slippe alt det. Start i hvert fall i dag.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, er det muligheter som blir tilgjengelige for deg som vil hjelpe deg med å manifestere målene dine og realisere ditt indre potensial, samtidig som du genererer et visst inntektsnivå og økonomisk støtte. Dette kan imidlertid bare skje hvis du slipper taket. Slipp gamle måter å gjøre ting på, begrenset tro, tidligere feil, rutiner og dårlige vaner. Dette er dagen for en ny tankegang og måte å handle på. La all usikkerheten og frykten som har holdt deg tilbake dø en gang for alle. På en måte la den gamle du dø, ettersom det er på tide at den nye versjonen lyser. Begynn å se at verden virkelig er din østers, og at du gjennom nøye planlegging og handling kan manifestere dine sanne mål og ønsker.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Death and ace of pentacles

General

Todays cards are about change. Letting go of what no longer serves you and finding new methods instead. Let go of outworn and outgrown ways of life and move forward. There are new possibilities around you, but if you hold on to the past, then you have no extra space for the present and future. If you want new clothes as an example you may have to get rid of some old ones in order to make space. The same goes for everything in your life. This is a time to let go of unhealthy attachments in your life to pave the way to a fuller, more fulfilled life with deeper meaning and significance.

Love

When it comes to love and relationships, it's important that you make some room in your life. If you have no space or time for a partner how do you think you are going to attract one. Start by clearing out things from past relationships, you don't want that kind of energy around you. If it's valuable things put them away or sell them whatever you feel is right. Just so you have fresh clean energy around you. The possibilities are there you just need to stop being so hung up on what isn't there.
If you're in a relationship, this is the perfect time for you and your partner together to break bad habits or patterns of behaviour. See this as a time to cut out the excess and let go of what is unnecessary for your life. Purge the old belongings, memories and baggage that are getting in your way of you being able to have the stability you want. We all come with baggage, so now it's time to help each other let go of all that. At least start today.

Work & Economy

When it comes to work and business, there are opportunities that are becoming available to you that will help you to manifest your goals and realize your inner potential, whilst at the same time generate some level of income and financial support. However, this can only happen if you let go. Let go of old ways of doing things, of limiting beliefs, of past failures, routines and bad habits. This is the day for a new mindset and way of taking action. Let all the insecurities and fears that have been holding you back die once and for all. In a way let the old you die, as it's time for the new version to shine. Start to see that the world is indeed your oyster and that through careful planning and action-taking, you can manifest your true goals and desires.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar