Dagens Tarot Kort Tirsdag 7 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Tårnet og åtte av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort kan virke som et lyn for deg gjennom en sjokkerende og innflytelsesrik livshendelse. Dette er mer en fysisk ødeleggelse enn bare en mental eller følelsesmessig. Det representerer en nødvendig erfaring som tvinger deg til å komme deg ut av komfortsonen og vokse utover ditt nåværende nivå. Noe i livet ditt har ikke blitt bygget på riktig grunnlag, og på grunn av denne uforsiktigheten må du kanskje begynne på nytt, eller at du kan begynne med å gjøre de små endringer som kan gjøre at det fortsatt kan reddes. Ikke vær redd for denne endringen, dette er en god forandring, ettersom det hjelper deg å forstå hva som må skje for at ting skal gå greit. Ikke fokuser på det som har skjedd eller hvorfor. Fokuser på hvordan du kan fikse det og gjøre livet ditt bedre. Skjønnheten med livet er at vi alltid kan begynne på nytt. Bare ikke gjør det til en vane, gjør det rett fra starten denne gangen.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, er det kanskje på tide at du tar det litt roligere. Prøv å gå litt inn i deg selv og se på hvorfor du ikke har funnet kjærligheten ennå. Hva har vært fellesnevner her? Er det deg, eller er det menneskene du har tiltrukket deg? Hvis du ikke er på et bra sted, så når det gjelder å tiltrekke seg kjærlighet, vil du finne noen som holder deg i den samme tilstanden. Å bevege deg for fort på grunn av desperasjon eller frykt for å være alene, vil bare få deg til å føle deg enda mer alene og bare med en person som får frem det verste i deg. Se på hva som ikke fungerer i livet ditt, og hvordan du kan fikse det før du havner i en situasjon som du ikke vil være I.
Hvis du er i et forhold, er det kanskje på tide å bremse ting litt og se på grunnlaget for forholdet. Har du vært ærlig siden dag én? Er alt slik det skal være, eller har du latet som? Du trenger ikke kaste det bare fordi den er ødelagt. Det viktige er å se om det kan fikses. Kanskje du og partneren din har levd hver for seg fordi det har vært så mye stress, og dere har glemt hverandre. Det kan skje, det viktigste å se er, kan det løses?. Det er viktig å være ærlig og kommunisere hvordan du føler, slik at dere begge kan finne ut en løsning sammen og hjelpe dere til å komme videre eller fikse de ødelagte delene.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og forretning, er det på tide å bremse ned et sekund og spørre deg selv, fungerer dette. Å løpe når du trenger å gå vil ikke la deg komme dit raskere, det vil bare forlenge det om noe. Du må være mer strukturert med dagen din slik at dagen ikke går forbi deg, og du ikke føler at du har gjort noe. Det handler om å finne en struktur eller plan som er bygget på realisme. Ikke gå over bord ved å presse for langt for raskt, men sett deg selv noen mål og ambisjoner du har som mål. Finn balansen med handlingene du vet du trenger å gjøre i forhold til bare at du gjør mye arbeid for å se opptatt ut. Vær smart med tiden din, og realistisk om hva du kan og ikke kan oppnå innen en dag, en uke eller en måned. Trykk litt, ja, men ikke så mye at det hele smuldrer bort, og du må begynne på nytt.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Tower and eight of wands

General

Today's cards might appear like a bolt of lightning to you through a shocking and impactful life event. This is more of a physical destruction than just a mental or an emotional one. It represents a necessary experience that forces you to get out of your comfort zone and to grow beyond your present level. Something in your life has not been built on the right foundation, and due to this carelessness, you might have to start again, or you can start by doing small changes now, and it might still be salvageable. Don't be afraid of this change this is a good change as it helps you understand what needs to happen in order for things to go smoothly. Don't focus on what has happened or why. Focus on how you can fix it and make your life better. Beauty with life is we can always start again. Just don't make it a habit, do it right from the start this time.

Love

When it comes to love and relationships, maybe it's time for you to take it a bit easier. Try and go a bit within yourself and look at why you haven't found love yet. What has been the common denominator? Is it you, or is it the people you have been attracting? If you're are not in a good place then, when it comes to attracting love, you will find someone that keeps you in that state. Moving too quickly due to desperation or fear of being alone will just make you feel even more alone just with a person who brings out the worst in you. Look at what isn't working in your life and how you can fix it before you end up in another situation that you don't what to be in.
If you're in a relationship, maybe it's time to slow things down a bit and look at the foundation of the relationship. Have you been honest since day one? Is everything how it should be, or have you been pretending? You don't have to throw it away just because it's broken. The important thing is to see then if it can be fixed. Maybe you and your partner have been living separate lives because there's been so much stress, and you have forgotten about each other. That can happen, the important thing to see is, can it be fixed. It's important to be truthful and communicate how you feel so that you can both figure out a solution together, helping you to move forward or fix the broken pieces.

Work & Economy

When it comes to work and business, It's time to slow down for a second and ask yourself, is this working. Running when you need to be walking will not get you there any quicker it will just prolong it if anything. You need to be more structured with your day so that the day doesn't pass you, and you don't feel like you have done anything. It's about finding a structure or plan that's built on realism. Don't go overboard by pushing too far too quickly, but also set yourself some goals and aspirations that you aim for. Find the balance with the actions you know you need to do compared to just doing loads of work to see busy. Be smart with your time, and realistic about what you can and can't achieve within a day, a week, or a month. Push a little, yes, but not so much that the whole thing crumbles, and you have to keep starting over again.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar