Dagens Tarot Kort Mandag 6 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Narren og dronningen av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort vil minne deg på at det er ok å gi slipp noen ganger. Du trenger ikke alltid å ha kontroll over alt. Noen ganger kan til og med for mye kontroll gjøre deg så ubalansert at du føler deg verre enn du gjorde. Ta en risiko en gang i blant, våge å endre rutinen din og velkommen inn nye muligheter. Dette er ikke noe du trenger å gjøre hver dag, men bare nå og da for at du ikke skal bli sittende fast i ubrukelig oppførsel og miste nye morsomme eventyr.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, Nei, du kan ikke planlegge å finne den perfekte partneren ettersom de ikke eksisterer. Livet er ikke perfekt, så heller ikke kjærligheten skal være det. Kjærlighet er spontan, spennende, ny, vågal, morsom og så videre. Du kan ikke lage en trekant til en firkant, og du bør heller ikke ønske det. Det samme med å lete etter en partner. Slutt å lete etter noen som virker perfekt på utsiden, og begynn å tiltrekke deg noen som kan være den beste partneren for deg.

Hvis du er i et forhold, er det på tide å slutte å bry deg om ting som ikke spiller noen rolle. Slutt å overanalysere alt, det er ok hvis oppvaskmaskinen ikke tømmes den andre gangen den er ferdig. Noen ganger er det sunt å ikke rengjøre, fikse alt hele tiden. Du kan fikse så mye på disse tingene at du ikke engang ser deg, eller din partner, lenger. Ikke la din daglige rutine styre livet ditt. Gå ut av dette selvbygde buret og prøv noe annet. Hvis du alltid lager middag, kan du gå ut og spise middag. Hvis du alltid leser før sengetid, kos deg på sofaen og se en film i stedet. Det er på tide å gjøre noe utenfor din normale rutine, spesielt med din andre halvdelen.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder jobb og virksomhet, gjelder de samme reglene. Ikke hver dag kan være den samme eller bli presset til perfeksjon. Du vil brenne ut og til slutt mislykkes. Ja, ha en fast rutine på hva som må gjøres, men vær også åpen for å lære og prøve nye ting. Ta en risiko nå og da, prøv å være spontan. Hvem vet, du kan finne en ny måte å gjøre ting som fungerer enda bedre enn din gamle metode. Det er viktig å ha det gøy mens du gjør det du gjør, ikke bare seriøsitet og kontroll, slik at du bare ser en måte. Våg å gå av sporet, slik at du kan se nye muligheter og implementere nye strukturer som deretter kan gi deg enda mer stabilitet på en sunn måte og mer suksess. Ikke alt kan planlegges og utføres perfekt, vi er tross alt bare mennesker, det er ok å gjøre noen feil.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Fool and queen of swords

General

Today's cards want to remind you that it's ok to let go sometimes. You don't always have to be in control of everything. Sometimes even too much control can make you so unbalanced that you feel worse than you did. Take a risk once in a while, dare to change your routine around and welcome in new possibilities. This is not something you need to do every day, but just every now and then so that you don't get stuck in useless behaviour and lose out on new fun adventures.

Love

When it comes to love and relationships, No, you can't plan to find the perfect partner as they don't exist. Life isn't perfect, so neither should love be. Love is spontaneous, exciting, new, daring, fun and so on. You cant make a triangle into a square, and neither should you want to. Same with searching for a partner. Stop looking for someone who seems perfect on the outside, and start attracting someone that could be the best partner for you.
If you're in a relationship, it's time to stop fusing around about things that don't matter. Stop over-analysing everything, it's ok if the dishwasher isn't emptied the second it's done. Sometimes it's healthy to not clean, fix everything all the time. You might be fixating so much on these things that you don't even see you, partner, anymore. Don't let your daily routine rule your life. Step out of this self-built cage and try something different. If you always make dinner, go out for dinner. If you always read before bed, cuddle on the sofa and watch a movie instead. It's time to do something outside of your normal routine, especially with your other half.

Work & Economy

When it comes to work and business, the same rules apply. Not every day can be the same or be pushed to perfection. You will burn out and eventually fail. Yes, have a fixed routine on what needs to be done, but also be open to learning and trying new things. Take a risk every now and then, try to be spontaneous. Who knows, you might find a new way to do things that works even better than your old method. It's important to have fun whilst you do what you do, not just seriousness and in control, only seeing one way. Dare to go off track so that you can see new opportunities and implement new structures that can then provide you with even more stability in a healthy way and more success. Not everything can be planned, and executed perfectly, we are only human after all, it's ok to make some mistakes.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar