Dagens Tarot Kort Torsdag 2 September 2021

Visa Betaling Visa Betaling

Månen og syv av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Generelt

Dagens kort kan ofte være et tegn på ønske tenkning og projisere inn i fremtiden om hva du vil lage, i stedet for å ta tak i nåtiden for å få det til. Du kan oppdage at ideene dine ikke er forankret i virkeligheten. I stedet gjør frykten din det vanskeligere og vanskeligere for deg å være aktiv og handle. Dette kan skyldes tidligere dårlige valg og feil, og at du stadig blir minnet om at dette vil skje igjen hvis du begynner å følge drømmene dine. Dette er frykten din som snakker, ikke virkeligheten. Se på perspektivet ditt som helhet og spør deg selv: er det virkelig slik jeg vil fortsette å være. Redd for at det å prøve bare vil føre til mer fiasko? Eller bør du starte med å stole på deg selv og lytte til din intuisjon og ikke tankene dine? Det er opp til deg, men drømmer kan ikke skape seg selv.

Kjærlighet

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner, kan ideen din om kjærlighet høres fantastisk ut i fantasien din. Når det gjelder implementering av det kan du imidlertid innse at de ikke fungerer i den virkelige verden. Kjærlighet er ikke noe som kan høvles eller fikses ved å snappe fingrene. Det handler om å tørre å åpne seg, vise hvem du er for andre mennesker og få dem til å gjengjelde det tilbake. Hvis du er i et forhold, slutt å drømme om bryllupet eller få barn, fokuser på å nyte den tiden du har nå. Hvis du fortsetter å sette høyere forventninger og presser deg for fort frem, kan det bryte forholdet ditt eller kanskje til og med få deg til å tvile på om du er i et godt forhold. Frykten vil da begynne å snike seg inn ettersom drømmene dine ikke blir til virkelighet. Du må ta en dag om gangen og være litt mer realistisk med tiden som er her og nå.

Jobb Ekonomi

Når det gjelder arbeid og forretning, vil du kanskje ønske deg en vellykket virksomhet drevet fra en passiv inntekt, men du er ikke klar og villig til å legge ned arbeidet nå slik at du kan nyte fruktene av arbeidet ditt senere. Hvis du bruker mesteparten av tiden din på å ønske, men ikke gjøre arbeidet, så er det på tide å velge bare en ting og få det til å skje. Du kan også ha brukt all din tid på å planlegge, dagdrømme om økonomisk frihet eller mer penger og ikke engang tatt det første skrittet ennå. Å drømme eller manifestere er mindre enn halve arbeidet. Å ta virkelig produktiv, konsekvent handling er resten som virkelig avgjør om du lykkes eller ikke. Slutt å la deg styre av frykt eller overtenkning og hopp inn i det med begge bena.

Månedlige Prognose

Vår månedlige prognose er den dypeste måten å få oversikt over måneden din på. Vi bruker en kombinasjon av tarot, astrologi og numerologi for å gi deg informasjon om hvordan måneden din kan bli, både positive og negative, når du bør og når du ikke bør gjøre ting. Vil du ikke ha en guide til måneden fremover enn at du går blind gjennom mørket? Bestill din når for bare 599kr ordinær pris 800kr

Moon and seven of cups

General

Today's cards can often be a sign of wishful thinking and projecting into the future about what you would like to create, rather than taking action here in the present to make it happen. You may find that your ideas are not grounded in reality. Instead, your fears are making it harder and harder for you to be active and taking action. This can be due to past failures and mistakes, and that you are constantly reminded this is what will happen again if you start following your dreams. These are your fears talking, not reality. Look at your perspective as a whole and ask yourself, is this really how I want to keep going. Afraid that trying will just lead to more failure? Or should you start by trusting in yourself and listening to your intuition and not your thoughts? It is up to you but dreams cant create themselves.

Love

When it comes to love and relationships, your idea of love might sound fabulous in your imagination. However, when it comes to implementing them you may realise they do not work in the real world. Love is not something that can be planed or fixed by snapping your fingers. It's about daring to open up, showing who you are to other people and having them reciprocate it back. If you are in a relationship, stop dreaming about the wedding or having children, focus on enjoying the time you have now. If you keep setting higher expectations and push forward too fast, it can break your relationship or maybe even make you doubt if you're even in a good one. Fears will then start creeping in as your dreams are not coming to fruition. You need to take one day at a time and be a bit more realistic with the timing that is here and now.

Work & Economy

When it comes to work and business, you might wish for a successful business fuelled by passive income, but you’re not ready and willing to put in the hard work now to enjoy the fruits of your labour later. If you spend most of your time wishing but not doing the work, then it’s time to choose just one thing and make it happen. You might also have been spending all your time planning, daydreaming about financial freedom or more money and not even taken the first step yet. Dreaming or manifesting is less than half the work. Taking real productive, consistent action is the remainder that really determines whether you succeed or not. Stop letting yourself be ruled by fear or overthinking and jump into it with both legs.

Monthly Forecast

Our monthly forecast is the most indepth way to get a view of your month ahead, we use a combination of tarot, astrology and numerology to provide you with the information of how your month could turn out, both the positives and the negatives, when you should and when you shouldn't do things. Wouldn't you like to have a guide to the month ahead rather that feeling through the dark? Order now for only 599kr instead of 800kr

Legg igjen en kommentar