Dagens Tarot Kort Fredag 27 August 2021

Dommen og esset av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Selv om du foretrekker å planlegge alt før du begynner på en bestemt vei, er det på tide å lytte til instinktene dine og følge magefølelsen din. Hvis det virker som en god idé, er det sannsynligvis det. Så begynn med noen få grunnleggende ting for å få ting til å rulle, og fortsett deretter å vokse og utvikle ideene dine gjennom mer komplekse aktiviteter senere. Det er viktige at du handler nå i stedet for å bruke mer tid på å planlegge eller forske.

 

Når det gjelder kjærlighet, oppmuntrer det deg til å følge hjertet ditt og leve lidenskapen din. Du trenger ikke nødvendigvis å finne mer enn en akkurat nå. Ta litt tid og bare flørt og gå på noen dater. Husk at hver person vi møter bringer oss nærmere det stedet vi trenger å være. Så kanskje en fling kan være en god ting og hjelpe deg med å åpne opp og være klar for den ekte kjærligheten. Hvis du er i et forhold, må det kanskje være litt mer lidenskap og ild i forholdet. Ikke vær redd for å fortelle partneren din hva du vil. Det er på tide med litt alene tid, slik at det kan bringe dere nærmere hverandre.

Når det gjelder arbeid og forretning, hvis du føler et sterkt trekk mot et nytt prosjekt eller en ny vei, men stiller spørsmålstegn ved om det vil fungere, gir dette deg en mild dytt for å forfølge lidenskapen din. Du kan alltid begynne i det små og behandle prosjektet eller ideen som et eksperiment eller en prøveversjon. Så, hvis det føles bra, fortsett å gjøre det; og hvis ikke, gjør justeringer og prøv igjen. Du kan stå ved et veiskille, klar over at ethvert valg du tar vil føre til en betydelig endring med langvarige effekter. La din energi, engasjement og motivasjon være dine guider.

 

Judgment and ace of wands

Even if you prefer to plan out everything before you begin down a particular path, it's time to listen to your instincts and follow your gut. If it seems like a good idea, it probably is. So, start with a few fundamentals to get things rolling, and then continue to grow and develop your ideas through more complex activities later on. The important thing is that you act now rather than spending more time planning or researching.

In regards to love, it encourages you to follow your heart and live your passion. You don't necessarily need to find than one right now you can take a little time and just flirt go on some dates. Remember each person we meet brings us closer to where we need to be. So maybe a fling could be a good thing and help you open up and be ready for real true love. If you're in a relationship maybe there needs to be a bit more passion and fire in the relationship. Don't be afraid to tell your partner what you want. It's time for some alone time so that it can bring you closer together.

When it comes to work and business, If you feel a strong pull towards a new project or path, but are questioning whether it will work, then this gives you a gentle nudge to pursue your passion. You can always start out small, treating the project or idea as an experiment or trial. Then, if it feels good, keep doing it; and if it doesn’t, make adjustments and try again. You may be at a crossroads, aware that any choice you make will bring a significant change with long-lasting effects. Let your energy, dedication and motivation be your guides.

Legg igjen en kommentar