Dagens Tarot Kort Mandag 23 August 2021

Magikkeren og esset av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag gir kortet deg alle verktøyene, ressursene og energien du trenger for å gjøre drømmene dine til virkelighet. Seriøst, alt du trenger akkurat nå er lett tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i det. Du er i begynnelsen av reisen, men du kan føle energien bygge seg opp og kan ikke vente med å komme i gang. Hvis du kanaliserer denne energien og gjør de riktige trekkene, vil du lykkes i dine bestrebelser. Bare husk at veien videre kan være humpete, og du kan forvente utfordringer underveis. Oppretthold en suksessinnstilling, og du vil enkelt navigere i disse hindringene.

 

Når det gjelder kjærlighet, har du i dag alt klart. Du har alle verktøyene, du trenger ikke å gjøre neglene eller håret ferdig for at kjærligheten skal finne deg. Kjærligheten fokuserer på innsiden, ikke bare på utsiden. Slutt å bruke det som en unnskyldning. Hvis du er i et forhold, er det på tide med en romantisk kveld ute. For at dere to virkelig skal ha det gøy og få en kvalitetstid sammen, trenger dere det, men mest av alt så fortjener dere det.

Når det gjelder arbeid og virksomhet, er det på tide å starte et lite sideprosjekt. Fortsett å fokusere på det opprinnelige målet og planen din, det kommer til å bli en humpete tur, men hvis tankegangen din er på rett sted, har du ingen problemer med å overvinne disse hindringene. Engasjement for oppgaven er viktig, så slipp alle distraksjoner som kan trekke fokuset fra det du ønsker å oppnå. Vær metodisk i planleggingen for å sikre at du holder deg på sporet og utfører oppgavene dine. Frøet til potensialet har spiret, og du blir kalt til å handle og gjøre intensjonen din levende.

 

Magician and ace of swords

Today cards bring you the tools, resources and energy you need to make your dreams come true. Seriously, everything you need right now is at your fingertips all you have to do is grab it. You are at the beginning of the journey, but you can sense the energy building up and can’t wait to get started. If you channel this energy into the right moves, then you will succeed in your endeavors. Just remember that the road ahead may be bumpy, and you can expect challenges along the way. Maintain a success mindset, and you will navigate these hurdles with ease.

In regards to love, today you have everything fixed. You have all the tools,m you don't need to get your nails done or hair done for love to see you. It focuses on the inside, not only the outside. Stop using that as an excuse. If you're in a relationship, it's time for date night. For the two of you to really have some fun and quality time together, you need it, but most of all, you deserve it.

In regards to work and business, if you want to start a little side project, now is the time. Still, keep focusing on your original goal and plan, it's going to be a bumpy ride, but if your mindset is in the right place, you won't have any problems overcoming these obstacles. Commitment to the task is essential, so drop any distractions that may draw your focus away from what you want to achieve. Be methodical in your planning to make sure that you stay on track and carry out your tasks. The seed of potential has sprouted, and you are being called to take action and bring your intention to life.

Legg igjen en kommentar