Dagens Tarot Kort Lørdag 21 August 2021

Rettferdighet og syv av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er en påminnelse om at alt hardt arbeid og forberedelser du har gjort, vil til slutt lønne seg. Du må holde balansen og bli motivert og oppfordret til å gå fremover. Det du gjør i dag, vil forbedre hvordan i morgen og neste uke kan vise seg. Dette betyr imidlertid ikke at du burde sitte og vente, det betyr at du burde fortsette å jobbe. Snart vil du se belønningen fra all din innsats.

 

Når det gjelder kjærlighet, handler i dag ikke å sitte rundt og vente på at noen skal komme inn og ta deg med storm. Du har gjort det personlige dyptgående arbeidet du trengte, og du er klar til å møte noen eller ta forholdet ditt til neste nivå. Men ingen kommer til å banke på døren din, du vil etter hvert måtte forlate huset. Nå som det meste av arbeidet er gjort, er det på tide å gå der ute og snakke med noen, spiller ingen rolle hvem, slik at du kan begynne å forbedre din selvtillit. Ja, kjærlighet kommer når vi minst forventer det, men det handler også om å sette på din oppmerksomhet , slik at alle rundt deg vet at du er åpen.

Med hensyn til arbeid og næringsliv, uansett hva du gjør, ikke stopp. Ikke ta lange pauser du har gjort det så bra så lenge, så det er på tide å holde foten på gassen. Hold balansen med å vite at det harde arbeidet du gjør, skal betale seg. Det er et ordtak hva du gjør i dag, vil betale seg på 90 dager. Så, bare fortsett å gjøre det du gjør, følg strukturen, og du vil se resultater. Målet er å aldri gi opp når du føler at ingenting skjer fordi, i virkeligheten, det er da alt skjer, du ser det bare ikke.

 

Justice and seven of pentacles

Today is a reminder that all the hard work and preparations you have done will eventually pay off. You need to keep the balance and stay motivated and encouraged to move forward. What you do today will improve how tomorrow and next week can turn out. However, this does not mean you should sit and wait, it means you should keep going. Soon you will see the reward from all your effort.

In regards to love, today is about not sitting around waiting for someone to sweep you off your feet. You have done the personal in-depth work you needed to, and you're ready to meet someone or take your relationship to the next level. However, no one will come knocking on your door, you will eventually have to leave the house. Now that most of the work is done, it's time to go out there and talk to someone, anyone, just so you can start improving your confidence. Yes, love comes when we least expect it, but it's also about putting the attention in so that everyone around you knows you're open.

In regards to work and business, whatever you do, don't stop. Don't take long breaks you've been doing so well for so long, so it's time to keep your foot on the gas. Keep the balance with knowing that the hard work you are doing is going to pay off. There is a saying what you do today will pay of in 90 days. So, just keep doing what you're doing, follow the structure and you will see results. The goal is to never give up when you feel like nothing is happening because, in reality, that's when everything is happening you're just not seeing it.

Legg igjen en kommentar