Dagens Tarot Kort Fredag 20 August 2021

Narren og ti av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag kan du føle at du har truffet på en vegg, den er ikke en fysisk, men det kan føles slik. Hva dette gjør er at det får deg til å stille spørsmål ved alt og alt mulig. Dette er ikke tiden for å stille spørsmål eller nøye planlegge, det er på tide å gå videre og gjøre noe. Gjør noe uventet, gjør noe morsomt og eventyrlig. Sinnet ditt og tankene dine kan male et verre bilde enn det som faktisk skjer, så du må snappe ut av det og gjøre noe.

 

Når det gjelder kjærlighet, kan du føle og tro at det aldri vil fungere og at du aldri vil lykkes. Det fine med kjærligheten er, det er spennende og morsomt eller i hvert fall burde være det. Så la tvilen stå igjen for dagen og fokuser energien din på nå. Nyt oppmerksomheten fra en tilfeldig person, godta å gå på daten, selv om du kanskje ikke er sikker på om du liker dem eller ikke. Gå ut og gjør noe med partneren din, ikke sitt hjemme og grumble.

Når det gjelder arbeid og virksomhet, må du få hodet ut av rumpa. Livet vil alltid ha dårlige dager og dårlige situasjoner, jo mer du fokuserer på dem, jo ​​mer lar du dem kontrollere deg. Gjør noe utenfor din komfortsone i dag. Ha det gøy med det, husk at livet ikke bør være så alvorlig hele tiden.

 

Fool and ten of swords

Today you may feel like you have hit a wall, it's not a physical one, but it can feel that way. What this does is it makes you question everything and anything. This is not the time to question or carefully plan it's time to move forward and do something. Do something unexpected, do something fun and adventurous. Your mind and your thoughts may be painting a worse picture than what is actually happening, so you need to snap out of it and do something.

In regards to love, you may feel and think that it will never work and that you will never succeed. The beauty about love is, it's exciting and fun or at least should be. So leave the doubts behind for the day and focus your energies on now. Enjoy the attention from a random person, accept to go on the date even though you might not be sure if you like them or not. Go out and do something with your partner, don't sit at home and grumble.

In regards to work and business, you need to get your head out of your ass. Life will always have bad days and bad situations, the more you focus on them, the more you let them control you. Do something out of your comfort zone today. Have fun with it, remember life shouldn't be so serious all the time.

Legg igjen en kommentar