Dagens Tarot Kort Mandag 9 August 2021

Keiseren og kongen av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er du omgitt av en mannelig energi. Dette kan være en fysisk person eller en del av deg. Denne energien er der for å hjelpe deg med å holde balansen og kontrollere situasjonen din, uansett hva det måtte være. Det er der for å veilede deg når det gjelder mental klarhet, for å hjelpe deg med å ta rimelig beregnede beslutninger. Dette betyr ikke at du bør analysere alt for mye, slik at du til slutt ikke gjør noe. Den fokuserer på viktigheten av å si ifra og planlegge hvordan du skal gjøre det. Å holde alle tankene og følelsene for deg selv vil til slutt gjøre deg kald og fjern, når du kan være varm og åpe

 

Emperor and king of pentacles

Today you are surrounded by male energy this could be a physical person or a part of you. This energy is there to help you stay balanced and in control of your situation, whatever it may be. It is there to guide you when it comes to mental clarity, to help you make reasonably calculated decisions. This doesn't mean you should over-analyse everything so that you eventually do nothing. It focuses on the importance of speaking out and planning how you are going to do it. Keeping all your thoughts and emotions bottled up will eventually make you cold and distant when you could be warm and open.

Legg igjen en kommentar