Dagens Tarot Kort Torsdag 5 August 2021

Ypperstepresten og kongen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å ha kontroll over følelsene dine. Å være seriøs når du trenger å være det og ikke når du ikke trenger det. En mannlig energi nærmer deg deg i dag, dette kan være en representasjon av deg selv eller av noen rundt deg. Denne energien kan hjelpe deg å få følelsesmessig kontroll, slik at du ikke er overalt. Hvis dette er deg betyr det at du vil slippe løs en mer strukturert form av deg selv som kan være mer produktiv ved å ha mer kontroll. Hvis dette er en annen person, betyr det virkelig at det er noen er i livet ditt. Kanskje kommer den en ny person inn i livet ditt som kan hjelpe deg med å gjenvinne din følelsesmessige kontroll. Dette kan også være en ny kjæreste.

 

Hierophant and king of cups

Today is all about being in control of your emotions. Being serious when you need to be and not when you don't. A male energy is aproaching you today, this could be a representation of you or of someone around you. This energy can help you gain control emotionally so that your not all over the place. If this is you it means you will unleash a more structured form of yourself that is able to be more productive by having more control. If this is another person, it really means that someone is in your life or entering your life that can help you regain your emotional control. This could also be a new lover.

Legg igjen en kommentar